2777
2789
عنوان

نامزدم هیچ‌کاری نمیکنه خوبه یا بد

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 23 پست
همون دیگه ادم میگه با مادرخودش که اینطوری دیگه میخواد با من چی بشه‌ و الان اولشه که خوبه باهام😐🤦‍♀ ...

دقیقا عزیزم خوب دقت کن ب این موارد 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسي جان تاپيك اون ور قفل شد. اينجا جوابتو ميدم. 

من نظرم اينه كه اگر اون اقا از هر نظر اوكي هست ردش نكن. 

خودتو درگير اين قضاياي مستقل شدن هم نكن. 

هميشه تا بوده مرد كار ميكرده و زن هم خانمي ميكرده. الان مد شده زنا فاز مستقلي گرفتن و خودشونو از زندگي كردن محروم كردن. 

من جات بودم به اين كيس جواب مثبت ميدادم. 

البته با سنجيدن همه جوانب و اينا. نه فقط جنبه ماليش

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

اسي جان تاپيك اون ور قفل شد. اينجا جوابتو ميدم. من نظرم اينه كه اگر اون اقا از هر نظر اوكي هست ردش ن ...

خودم نامزدم این کیس برای دوستمه 

منم بهش میگم‌رد نکن و مگه بری مستقل شی قراره چقدر درامد داشته باشی🤦‍♀️🤦‍♀️حالا اخرین تاپیکم رو ببین کامل گفتم شرابطو

خودم نامزدم این کیس برای دوستمه منم بهش میگم‌رد نکن و مگه بری مستقل شی قراره چقدر درامد داشته باشی🤦 ...

اها. ببخشيد عزيزم. فكر كردم واسه خودتون ميگيد. 

بنظرم دوستتون داره اشتباه ميكنه. 

اكثر دخترا و زنها تو دام همين مستقل شدن افتادن و بعضي زندگيا داغون شده. چون درست ازش استفاده نميشه. 

اصلا زن و مرد نميشه كه بهم وابسته نباشن. بهم نياز دارن. تو همه زمينه ها. 

اها. ببخشيد عزيزم. فكر كردم واسه خودتون ميگيد. بنظرم دوستتون داره اشتباه ميكنه. اكثر دخترا و زنها تو ...

دقیقاااا درسته از همه مهمتر طرف اخلاقش خوبه دوستمو دوست داره خانواده داره

من خودم داشتم نامزو میکردم انقدر سخت گرفتم که من باید کار کنم.حالا الان نامزدم ماهانه پول میزنه حسابم و پامم شکسته نمیرم کارآموزی انقدر بهم خوش میگذره😂😂روم نمیشه بگم نمیخوام برم سرکار

دقیقاااا درسته از همه مهمتر طرف اخلاقش خوبه دوستمو دوست داره خانواده داره من خودم داشتم نامزو میکردم ...

چه خوب كه پسره خانواده دوسته.

از تعاريف شما مشخصه خوب و خانواده داره.

بگو لگد به بختت نزن.

عزيزممم. شما هم زودتر پات خوب شه🥲

اره بخدا. بعضي دخترا زيادي به خودشون سخت ميگيرن. من خودمم قبلا ٣سال شاغل بودم. تجربه دارم اون قدر. ولي فقط بخاطر علاقم رفتم.

اگه ادم بخواد اسلامي نگاه كنه به اين قضيه،اسلام خيلي واسه زن اسون گرفته.

هيچ مسووليتي واسه كار بيرون ما نداريم. به جاش حق نفقه داريم. اول از پدر بعدم از شوهر.

بعد يسري دخترا خودشونو ميكشن كه حتمااااا بايد مستقل بشن. ميگن زشته دستمونو دراز كنيم.

اتفاقا اصلا زشت نيست.

اول كه مرد بايد شعور داشته باشه ماهانه مبلغ مشخصي رو به دختر يا زنش بده كه هر دفعه زن نگه پول بده بده.

دوم اينكه همين خصلت پول تو جيبي دادن،مرد رو سوسول بار نمياره. ميفهمه مسووليت زندگي رو دوششه.

وگرنه مرد تنبل ميشه و به قول امروزي ها پرنسس.

متوجه اي چي ميگم؟

مثلا يسري ها درس ميخونن و كار مشخصي دارن. خيلي هم خوبه. ولي اين موضوع كه تو كشور خودمون دخترا درگيرش هستن و يه جور نگاه مرد ستيز دارن و فقطططط ميخوان كار كنن به هر قيمتي اصلا خوب نيست.

چه خوب كه پسره خانواده دوسته. از تعاريف شما مشخصه خوب و خانواده داره. بگو لگد به بختت نزن. عزيزممم. ...

ممنونم عزیزم

اره کاملا حرفتون رو میفهمم و خیلی درسته.من خودم دانشجوام و کارآموزی دارم یه مبلغ کمی میگیرم هر ماه و پدرم پول تو حیبی که به خواهرم که درامدی نداره میده از مال من بیشتره

میگه خب تو یه چیزی برات میاد اون نه و خرجش بیشتره

خود زنا باب میکنن و بعدم اعتراض میکنن

میگن از ماست که بر ماست دیگه نباید هم اعتراض کنن

وقتی زنسرکار میره نمیرسه کار خونه انجام بده و از وقت زندگیش میزنه باید حقوقش هم بیاره تو اون خونه

ممنونم عزیزم اره کاملا حرفتون رو میفهمم و خیلی درسته.من خودم دانشجوام و کارآموزی دارم یه مبلغ کمی می ...

درسته.

كلا فرهنگ غلط غربي كه باب شده تو كشور خودمون با سبك زندگي هاي خودمون نميسازه.

اگر كاملا سبك زندگيمون مثل غرب بود اين كار كردن زن هم مشكلي نداشت. ولي با توجه به سبك ايراني_سنتي خودمون خيلي همخوني نداره.

و اينكه مرسي حرفاي من رو درك كرديد🌺