2777
2789

دندونم پوسیده شد بد سیاه شد شکست تیکه تیکه افتاد پولم نبود برم درست کنم  ولی ریشه ش مونده پدرم میگم میکشم روکش میکنیم اون‌روکش بد ی مدت سیاه میشه من ۱۹ سالمه چنوق دیگم خواستگاریم خیلی بد دیده میشه پس چیکار کنم 

بخدا مسواک میزنم نمیدونم چرا اینجوریه😭😭😭

میترسمم از دردش 

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

اگر چیزی نمونده باشه ازش کلا درش میارن میگن ایمپلنت

من شوهرم رفت یه تیکه از دندونش بیشتر نمونده بود گفتن روکش نمیمونه به این نمیزنیم کسیم قبول کنه روکش کنه فایده نداره یه مدت بد میفته اینجوری گفته بودن 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر چیزی نمونده باشه ازش کلا درش میارن میگن ایمپلنتمن شوهرم رفت یه تیکه از دندونش بیشتر نمونده بود گ ...

اخه‌ کو ایما ایمپلنت‌میکنن پولشون‌کجا بود

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️