2777
2789
عنوان

ازدواج نیست که رسما اسیر شدنه😤😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 4006 بازدید | 172 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه همه جای قانون ضد زنه کاملا درسته ولی این اشکال از جای دیگه هست که خودتون میدونید کجاست همونطور که زن مقصر این قضیه نیست مرد هم نیست ولی اینکه ازدواج اسیر شدنه مخالفم بستگی به مرد داره ادم باشه یا نباشه  ما تا حالا با همسرم حرفی از مهریه نزدیم خونه به نامم زده درسمم بعد از ازدواج خوندم هرجام بخوام برم حرفی نداره این قانونه که باید درست بشه 

برای منی ک جز همسرم هیچکسی رو تو این دنیا ندارم اگه مهریه بشه صفر سکه و بگن مردها روزی ۳ بارم میتونن زنشون رو بزنن بازم میمونم پیشش چرا .

چون پدر و مادر ندارم ، هیچ کسی  هیچکسی رو ندارم شاید حس کنید ک اغراق میکنم اما باور کنید حتی اقوام درجه ۲ و ۳ هم ندارم ک بهش پناه ببرم اینو یه دختر از زیر بوته ب عمل اومده داره تایپ میکنه

همین ۱۴ تا هم کم نیست الانمیشه ۱ میلیارد و ۸۰۰

این که چیزی نیس، خانم نمیتونه حتی یه خونه بخره. 

توی این گرونی دو میلیارد مگه پولیه؟ باهاش چیکار میشه کرد

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

برای منی ک جز همسرم هیچکسی رو تو این دنیا ندارم اگه مهریه بشه صفر سکه و بگن مردها روزی ۳ بارم میتونن ...

حالا شوهرت خوب هست یا نه؟؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
مگه تصویب شد؟!همه اون حقوق رو تو شروط ضپن عقد می تونید بگیرید همچینبن مبتوتیو تنصیف اموال بگیرید که ...

بله تصویب شد 

ظاهرا ۱۴ تا عندالمطالبه شد و ما بقی عندالاستطاعه

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞

بنظرم اصلا همه حقا رو بگیرنمهریه هم هیچی ندنولی فقط و فقط یه حق تیر بدنیعنی هر موقع صلاح دونستیم بتو ...

دقیقا👌

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️