2777
2789
عنوان

ازدواج نیست که رسما اسیر شدنه😤😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 4006 بازدید | 172 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با این شرایط متاهل شدنو بوسیدم گذاشتم کنار😂

خب پس دغدغه اش هم نداشته باش

دل خانمای متاهل روهم شور ننداز نشستن‌سرزندگیشون تا حالا مهریه نخواستن ی کاره پاشن برن مهرشونو اجرا بزارن

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

از ما میکنن به شما اضافه می‌کنن..چرا راضی نباشید ....کوفتتون بشه

آی گفتی😁

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

همین ۱۴تا سکه هم میشه یک میلیارد و خورده ای

یه میلیار و خورده ای برای زنی که با همه نداری و سختی های زندگی ساخته و زندگی جمع کرده برای شوهرش و الان اقا هوس خانم جوون کرده کم نیست ؟؟؟؟ 

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞

مگه تصویب شد؟!

همه اون حقوق رو تو شروط ضپن عقد می تونید بگیرید همچینبن مبتوتیو تنصیف اموال بگیرید که نصف اموالش موقع طلاق به شما برسه 

اون ۱۴ سکه هم هم فقط در مورد زندان رفتنه وگرنه میتونید مهریه رو بیشتر بزارید و شوهرم موظفه بده فقط زندان نمیفرستن 

مهریه هم سکه نزن خونه برن همون موقع بگیر 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
یعنی بیشتر از 14 تا نمیشع بزنیم ؟من چند وقت دیگه عقدمه که😐😐😐

میشه حتی خیلی زیاد اما بیشتر از ۱۴ تا اگر بخوای بگیری فقط باید شوهرت اموال داشته باشه و بتونی ثابت کنی ک توانایی داره

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲