2777
2789
عنوان

کنکوریم کمکم میکنین😥😥😥

96 بازدید | 18 پست

منی ک کنکوریم و یکم ازبرناممودرسام عقب افتادم..مسافرتی میخان برن ک منم ندیدم اونجاو..برم باهاشون؟؟؟؟..کمکم میکنین ک چیکارکنم..مرسی😢😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارسال کنکوری بودم و سفر رفتم تقریبا 1 هفته اما با اینکه الان پشت کنکورم 

پشیمون نیستم که رفتم 

چون خیلی بعم خوش گذشته

از تاریخ 24 اذر 1404 به بعد منو تو سایت دیدی بهم اخطار بده .ممنونم

به نظرم بستگی به خودت و هدفت داره، من حتی مراسم‌های خیلی خیلی مهم رو نرفتم، و البته خودم خواستم و بعدش نگفتم چرا نرفتم، یک سال صدمو گذاشتم، صد صدمو، الان می‌دونم صد سال هم بخونم بهتر از اون نتیجه نمیگیرم

ب نظرم بشین درستو بخون من ک نخوندم خیلی پشیمونم سفر و بعدنم میشه رفت

چی بهشون بگم تا بزارن خونع بمونم..منم میخان ببرن..منم خیلی عقب افتادم ازدرسام همینجوریشم..درسامم ترمیمم بایدکنم..نمیدونم چیکارکنم..

به نظرم بستگی به خودت و هدفت داره، من حتی مراسم‌های خیلی خیلی مهم رو نرفتم، و البته خودم خواستم و بع ...

من ازدرسام عقب افتادم..درسامم بایدترمیم کنم..براترمیمم هنوزشروع نکردم..اینام میخان منوببرن..بیشترعقب میوفتم..نمیدونم چیکارکنم..