2777
2789

سلام عزیزان شبتون بخیر

من دخترم دو سالشه امروز اینجا هوا ابری بود و تو حیاط بازی میکرد یهو متوجه شدم دو تا از بچه ها با شلنگ رو بچم آب گرفتن و حسابی موش آب کشیدش کردن و کلی تو حیاط مونده و شلوارشو درآورده (چون خیس بوده بدش اومده) و داشته با خودش حرف میزده

بعد من متوجه صداش شدم. صداش کردم وآروم آروم طفلکی کلی پله رو اومد بالا دیدم سرتاپاش خیسه خیییییس  یخ کرده و رنگ لباش کبوده و رنگ و روش پریده سریع لباساشو درآوردم و حوله پیچ کردم سشوار و لباس و چای نبات تا رنگ و روش باز شد 

الانم خوابیده ولی تب اینا نکرده و آثار سرماخوردگی ندیدم.

بنظرتون با این اوصاف بهش پروفن بدم؟ یا خطر رفع شده؟

ببخشید طولانی نوشتم . میخواستم بدونین که چقد بدنش خیس و یخ مونده و یخ زده 

ولی الان تب نکرده چیکار کنم دارو بدم؟

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی ! 😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نده.اصلا بروفن رد شده.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

اخه مسکن الان براچی

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است

پروفن واسه تب و درد وقتی نداره چرا بدی

من بودم شاید شربت سرماخوردگی میدادم وجاش را گرم میکردم

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

سرما و خيس شدن باعث سرماخوردن نميشه 

مگر اينكه كسي حامل ويروس اطرافش باشه اون وقت اين سرما باعث ميشه اون ويروس راحتتر وارد بدنش بشه

وگرنه سرما توليد ويروس نميكنه

ايشالله كه طوريش نميشه

وقتي تب نداره پروفن نده

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه

واسه جلوگیری از تب میگم بهش بدم که بدنش و گرم کنه 😕😕😕😕

یعنی ندم؟؟؟

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی ! 😍😍😍

پروفن براي چي آخه !!!! من بچم سرما هم بخوره دارو نميدم ( شديد نخورده تا به حال ) ميزارم خودش خوب شه ، اون خلطي كه از بدن خارج ميشه رو بزاريد خارج شه ، چرا توي بدن خشكش ميكنيد كه فردا هزار جور درد لا علاج ميشه ! در آخر ، حتما تجربه اي شد كه بچه ي اينقدر كوچيك رو هر ده دقيقه چك كنيد