بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با شناختی که از خودم دارم مدتها خودمو عذاب خواهم داد
فوقش یه سال دیگه یادت میره، روزها اونقدر زود گذر شده چشم به هم بزنی تموم میشه، فقط یه پیشنهاد،، کارهائی که دوست داری و سرگرمت میکنه انجام بده زودتر فراموشش میکنی
دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶
مشکل اینه که سرکار نمیرماغلب وقتا خونمبدتر فکرش از ذهنم نمیره
ببین هر چی ازش داری بریز دور، کلا از همه جا بلاکش کن، پیگیرش نباش، اگه پیامهائی مونده حذفشون کن، کتاب هم خیلی عالیه، باعث میشه ذهنت کمتر بهش فکر کنه، اینجوری زودتر با خودت کنار میای
دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶
تا صب همش گریه کردمدم صب یکمی خوابم بردالانم هنوز تو جاممحوصله هیچی ندارمسردردم و خیلی اذیت 🥺
اینجوری نکن با خودت فدات شم، بخدا درکت میکنم ولی سعی کن باهاش کنار بیای، به این فکر کن سال دیگه همین موقع یادت رفته، زندگی همینجوری سخته با این کارها سخترش نکن گلم، همه چی درست میشه