2777
2789
نه من با این موافق نیستم کلا مرد سالار نیست

بمهریه در مقابل تمام حق و حقوقی که از زنها سلب شده و همه این حق و حقوق شامل مردها میشه تعلق گرفته

خروج از کشور خروج از منزل حق مسکن

حق طلاق اختیار اینکه هر وقت بخواد بدون دلیل زنش رو طلاق بده

حق ولایت بر فرزند که حتی فرزندش رو بکشه اعدام نمیشه ولی مادر میشه

تو بیمارستان امضای پدر میخوان نه مادر حتی زن اختیار جسم خودشم نداره امضای شپهر رو میخوان انگار شوهر صاحب زنه

زن 6ماه بعد ندادن نفقه مرد حق شکایت داره

ولی 6ماه نمیتونه تمکین نکنه

کشتن زن حین زنا توسط شوهر ولی زن با علم بر زنای شوهر حق کشتنش رو نداره

نگه داشتن حداد برای زن به مدت چند ماه بعد فوت شوهر باید عزادار شوهر باشه میگن باید حرمت شوهر متوفیش رو نگه داره

ولی مرد بعد خاک کردن زن میتونه ازدواج کنه و احتیاجی به نگه داشتن حرمت زنش نداره

نفقه و خرجی زن در مقابل تمکین عام و خاص

اگر مرد از همسرش دور باشه نیازی نیست خودشو کنترول کنه میتونه بدون اجازه زنش، صیغه کنه ولی زن باید صبر پیشه کنه و زمانی که زن از نظر عاطفی و جنسی شاید درفشار و سختی باشه شوهرش مجازه لذت ببره با زنه دیگه

تجاوز زناشویی در شرع، دین، قانون ما اصلا وجود نداره

این مرد سالاری نیست چیه؟

مهریه کنسل شد خانم وزیر پیگیری کرد نذاشت انجام بشه تو خبرگزاری هاهست برید ببینید

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا دوروز فقط باید اعلان لایک ببینیم 😅

🤣🤣🤣 دقیقا

خدا شاهده توو ی تایپیک شرکت کردم ی دفعه پر بازدید شد بالای ۳۰۰ تا لایک داشتم

روانی شدم تا از پربازدیدی دراومد

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

هیچ کجا ما قانون 4تا زن نداریم 😐واقعا نمیدونم اینا رو از کجا میاری درسته تو قرآن گفته شده تازه اونم ...

خواهرم از این شروط ضمن عقدی که میفرمایی به زن حق طلاق رو میده بنده 3تاشو داشتم بعد 4سال پله بالا پایین کردن تونستم حکم طلاق بگیرم تازه وقتی دادگاه تجدید نظرم افتاد دست قاضی ای که معروف بود به زن ستیزی کل مهرم رو بخشیدم و با توافق جدا شدم!

بحث اینه همین قوانینی که میفرمایی تو همون متن قشنگه در عمل شونصد تا راه برای پیچوندن قانون هست و بزاز به عنوان کسی که تجربه داشتم و کلی امثال خودمو دیدم بگم قانون مملکت ما کاملا کاملا زن ستیزه

چقدر گل گفتی حرفت حق هست نمونش خودم اگر شوهرم کلفت میگرفت خرجش بیشتر در میومد براش ولی عملا چندان خر ...

عزیزم اینچیزاییکه شما گفتی با هیچ قانونی حل نمیشه

همه اینا به تربیت مرد بستگی داره و اینکه شما چقد همسرداری بلد باشی و بتونی گلیم خودت و همسرت رو از آب بکشی بیرون.....

قانون یه چیز کلیه برا هرچیز جزئی که نمیشه دادگاه تشکیل بشه اینا یه مهارته به اسم مهارت همسرداری که هم خانوما باید یاد بگیرن هم آقایون

اگه واقعی باشه حس میکنم بنده خدا از لحاظ ذهنی شاید مشکل داره، حالا ببینم نسبت به پیشنهادم چه واکنشی ...

😂😂😂

منم منتظرم جوابمو بده ولی باور کن همین الانم خونده اما چون میدونه چ گندی زده جرئت نمیکنه بیاد

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

چقدر گل گفتی حرفت حق هست نمونش خودم اگر شوهرم کلفت میگرفت خرجش بیشتر در میومد براش ولی عملا چندان خر ...

نه خب عزیزم این اول تقصیر خودته که حق و حقوق نگرفتی

بعد تقصیر خودته که شوهرتو درست انتخاب نکردی و علم غیب نداشتی

بعدم تقصیر خودته همسرداری بلد نیستی( اینو تازه از پیام ی عزیزی دیدم اضافه کردم😂)

بعد تقصیر حجاب زنای تو خیابونه

حالا قانون هم این وسط ریده ها ولی اونم تقصیر ماست

این آلودگی هوا و بی آبی و آنفولانزا میبینی؟ اونم تقصیر ماست 😂

منطق بعضی خانم های عزیز نینی سایتی :

خوب چون شوهر تو آدم درستی بوده .برای همه اینطوریه .اتفاقا اگه ابزار مهریه نباشه هفتاد درصد مردها به ...

دقیقا اگر مهریه نباشه 90درصد زنهاشون رو طلاق میدن

بعد میگن چون زن احسلساتی و منطقی نیست حق طلاق رو شرع و قانون داده به مردا اتفاقا مردا با اسید پاشی و اینهمه زن کشی و سر بریدن ثابت کردن اصلا منطقی نیستن اینهمه مرد که به زود با زنش حتی رابطه داره کتکش میزنه داریم میخونیم تو دادگاهها هم دیدیم.

مردا بخاطر دادن مهریه طلاق نمیدن وسلام وگرنه زرت و زرت مردا تو دادگاهها درحال طلاق زنهاشون بودن

شما استاد دانشگاهم باشی یه مرد میتونه مانع کارکردنت بشه قانونی میتونه چرا باید برای زن یه نر تصمصیم ...

مرد نمیتونه بدون دلیل مانع شاغل شدن زن بشه، نوشته اگه شغل با آبروی خانواده در تضاد باشه میتونه جلوشو بگیره، یا مثلا مرد خرج زن رو نده زن میتونه بدون رضایت شوهر شاغل باشه

شبهه ای که برای بعضی از مردم وجود داره اینه که مردم ایران به زور شمشیر🗡 مسلمان شدن، اولا اگه بحث جنگ و زور باشه پس چرا مردم تو حمله مغولها،دین اونها رو قبول نکردن؟ با اینکه وحشتناکترین حمله به ایران بوده! واضحه چون مردم اونا رو نمیخواستن🚫 دوما تو قضیه حمله به ایران، امام علی شرکت نکردن و اون زمان امام حسین و امام حسن هم خیلی کم سن بودن. ولی در کل فرایند مسلمان شدن مردم ايران تدریجی بوده و در نهایت در زمان صفویان مردم ایران بدون هیچ جنگ و شمشیری⚔️ شیعه شدن❤️        درمورد فرایند مسلمان شدن مردم ایران، یه عده استناد میکنن به کتاب دو قرن سکوت زرینکوب که اونجا گفته زور شمشیر بوده🗡 ولی همون یه عده کل واقعیت رو به شما نمیگن❌️ زرین‌کوب ابراز پشیمونی کرده و گفته کتاب دو قرن سکوت رو از روی خامی و تعصب نوشته🌑 ولی بعدا برای جبران کار اشتباهش، کتاب کارنامه اسلام رو نوشت.☀️     ⛔️قابل توجه بعضیا، این کتاب قبل انقلاب نوشته شده⛔️                                                                               یه شبهه دیگه که راه انداختن اینه که امام رضا دشمن مردم ایران بود😐 ای باهوش لعنتی پس چرا مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن🖤 ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟💃 تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید.                                 

ملک و املاک باید بندازن پشت قباله بجای مهریه

برا اینم قانون هبه هست اگه طرفین در قبالش چیزی نگرفته باشن میتونه بگه دادم اون موقع الان میخام پس بگیرم البته با سند مدرک که حتما داده شده😆

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

😂😂😂منم منتظرم جوابمو بده ولی باور کن همین الانم خونده اما چون میدونه چ گندی زده جرئت نمیکنه بیاد

خدا شفا بده😅🤲

شبهه ای که برای بعضی از مردم وجود داره اینه که مردم ایران به زور شمشیر🗡 مسلمان شدن، اولا اگه بحث جنگ و زور باشه پس چرا مردم تو حمله مغولها،دین اونها رو قبول نکردن؟ با اینکه وحشتناکترین حمله به ایران بوده! واضحه چون مردم اونا رو نمیخواستن🚫 دوما تو قضیه حمله به ایران، امام علی شرکت نکردن و اون زمان امام حسین و امام حسن هم خیلی کم سن بودن. ولی در کل فرایند مسلمان شدن مردم ايران تدریجی بوده و در نهایت در زمان صفویان مردم ایران بدون هیچ جنگ و شمشیری⚔️ شیعه شدن❤️        درمورد فرایند مسلمان شدن مردم ایران، یه عده استناد میکنن به کتاب دو قرن سکوت زرینکوب که اونجا گفته زور شمشیر بوده🗡 ولی همون یه عده کل واقعیت رو به شما نمیگن❌️ زرین‌کوب ابراز پشیمونی کرده و گفته کتاب دو قرن سکوت رو از روی خامی و تعصب نوشته🌑 ولی بعدا برای جبران کار اشتباهش، کتاب کارنامه اسلام رو نوشت.☀️     ⛔️قابل توجه بعضیا، این کتاب قبل انقلاب نوشته شده⛔️                                                                               یه شبهه دیگه که راه انداختن اینه که امام رضا دشمن مردم ایران بود😐 ای باهوش لعنتی پس چرا مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن🖤 ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟💃 تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید.                                 

نه خب عزیزم این اول تقصیر خودته که حق و حقوق نگرفتیبعد تقصیر خودته که شوهرتو درست انتخاب نکردی و علم ...

کاش میشد صدتا لایکت کنم😂😂😂❤️❤️❤️

سوراخ شدن لایه ی اوزون هم تقصیر ما خانوماست

❤️🤍PEGAH🤍❤️