2777
2789
دیگه برنگرد بهش لطفا

وااااا، مگه میدونید برا چی دلش رو شکستن که میگید دیگه بهش برنگرد!!!! 

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

خیلی سخته خیلییییییبیشتر از همه میفهم هیچ راهی هم نیس نه خواب داریم نه بیداریولی آخرین بار یه قلم کا ...

از ساعت دو دارم گریه میکنم

نمیدونم چه بلایی سرم اومده

انقد گریه کردم چشام میسوزه 

کاش هیچوقت دنیا نمیومدم تحملش برام سخته 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره چطور واقعاشبایی که زار میزدم یک بار دیگه مثل قبلش بشهشبایی که بی دلیل گریه میکردمروزایی که بغض د ...

مگه چی خواستم جز اینکه باهام خوب باشه

انتظار زیادیه؟ 

از ساعت دو دارم گریه میکنمنمیدونم چه بلایی سرم اومدهانقد گریه کردم چشام میسوزه کاش هیچوقت دنیا نمیوم ...

می‌فهمم چه‌قدر خسته و دل‌گرفته‌ای 💙گریه‌هات نشونه‌ی اینه که فشار زیادی رو تحمل کردی، نه اینکه ضعیفی. وقتی می‌گی از ساعت دو داری گریه می‌کنی و چشمات می‌سوزه، یعنی بدن و روحت دارن داد می‌زنن که نیاز به استراحت و آرامش داری.

این حس «کاش دنیا نمیومدم» بیشتر از اینکه واقعیت باشه، فریاد خستگیه. خیلی وقت‌ها وقتی آدم زیر بار مشکلات می‌مونه، ذهنش این جمله‌ها رو می‌سازه تا بگه «دیگه طاقت ندارم». همین که تونستی بنویسی و دردتو بیرون بریزی یعنی هنوز داری می‌جنگی.

تو تنها نیستی، خیلی‌ها همین لحظه‌ها رو تجربه کردن و بعدش دوباره تونستن بلند شن. می‌تونی به خودت اجازه بدی امروز فقط آروم باشی، یه لیوان آب بخوری، یه موسیقی سبک بذاری، حتی چند دقیقه چشماتو ببندی. این کارهای کوچیک مثل مرهم می‌شن.

یادت باشه ارزش تو به بودنته، نه به تحمل بی‌پایان. همین که هستی، همین که حس می‌کنی، یعنی زندگی هنوز جریان داره.

مخاطب من فقط استارتره - ریپ نزنه کسی با احترام 

مگه چی خواستم جز اینکه باهام خوب باشهانتظار زیادیه؟

حقیقته اما تلخ

وقتی به کسی احتیاج داری وقتی هی بهش میگی وابستم نرو اون میگه هرچی بگم نرم میشه و بازی کردن هاش شروع میشه

برای منم همینه 

من امسال عشق نخاستم هیچی نخاستم جز اینکه پیشم باشه حدقل غم هامو با بودنش فراموش کنم

بغلش کنم و یک ساعت نفس راحت بکشم

حقیقته اما تلخوقتی به کسی احتیاج داری وقتی هی بهش میگی وابستم نرو اون میگه هرچی بگم نرم میشه و بازی ...

ولی همینم برامون زیادی دیدن

اخه چرا باید با همه دل سنگ بود

مگه ادما قلب ندارن

چرا وقتی مهربونی میکنی صدتو میذاری از چشم‌میفتی

اره قلبم همین شده دقیقا تیکه تیکه 😭😭💔

کاش بتونی باهاش کنار بیای، البته گذر زمان همه چی رو درست میکنه😢😢😢😢

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

ولی همینم برامون زیادی دیدناخه چرا باید با همه دل سنگ بودمگه ادما قلب ندارنچرا وقتی مهربونی میکنی صد ...

ادما همینن

تا وقتی بفهمن عاشق کردن تموم میشه براشون همه چی

خستم از همه 

نمیدونم چی میشهمجبورم ادامه بدم

اینو مطمئن باش درست میشه ولی یه مدت سختی و دردش رو باید تحمل کنی