2777
2789

پدرم درآمدش حدودا ۳۰، ۳۵تومنه 

۴نفریم 

خودم ۲۳سالمه 

یه خووهر ۱۰ساله هم دارم 

قسط و اجاره خونه نداریم 

ولی به خیلی چیزا حقوق بابلم نمیرسه 

مثلا لباس سالی یک یا دوبار 

رستوران که نمیریم

مسافرتم سالی یه بار 

مهمون هم هر چند ماه یه بار میاد 

از بعصی چیزا فاکتور میگیریم 

خداوکیلی چطوری داریم زندگی میکنم 😥

اینم زندگیه اخه 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پولتون فقط برای خرج مایحتاج ماهیانه هست و هزینه های جانبی ندارین احتمالا درست مدیریت نمیشه وگرنه اصلا کم نیست.

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی

والا من بابام میگه ماهی شصت خرجتونو  پنج نفریم نه تفریح درست حسابی داریم نه مسافرتی میریم نه خیلی مهمونی میدیم نه خیلی خرید لباس داریم تنها تفریحمون اینه هفته ای دوبار میریم رستوران همین 

باز زندگی نمیکنیم 

اگه پولتون فقط برای خرج مایحتاج ماهیانه هست و هزینه های جانبی ندارین احتمالا درست مدیریت نمیشه وگرنه ...

هزینه های جانبی هم داریم 

مثلا خدای نکرده یه وفت مریص میشیم 

یا مثلا اسباب خونه لازم داریم

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
والا من بابام میگه ماهی شصت خرجتونو پنج نفریم نه تفریح درست حسابی داریم نه مسافرتی میریم نه خیلی مه ...

عزیزم اینجور که شما می‌گی فقط حداقل ماهی ده تومن پول رستوران رفتنتونه بعدشم می‌گید زندگی نمی‌کنیم!

خب می‌تونید کمتر برید رستوران غذای خونگی سالم‌ترم هست!

ِninimkoo سابق🙂 عضویت از سال ۹۲

هزینه های جانبی هم داریم مثلا خدای نکرده یه وفت مریص میشیم یا مثلا اسباب خونه لازم داریم

درسته، اینام هست...

ولی مثلا در نظر بگیر، حالا بسته به شهری که هستین و مواد مصرفی که ماهانه خرید دارین برای خوراک بنظرم با 10 ,12 تمن جمع میشه واقعا، بقیه‌ش هم میشه قسمتی رو پس انداز کرد برای همون هزینه های جانبی و ماهانه نفری 2 تومان هم برای پول تو جیبی و خرید وسایل شخصی بردارین.

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی

نمیدونم چجوری بعضیا میگن مدیریت ندارید تخم مرغ دونه ای ۸هزارتومنه اگه ینفر یک ماه کل روز رو تخم مرغ بخوره هم میشه ۱۵میلیون چه برسه مرغ و گوشت و میوه اندازه یه چسه مرغ میخری میشه یک میلیون ادم اشکش درمیاد 

حساب کاربری دست دونفرهست🤍