دختر_کبریبت_فروش مدیر استارتر عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 978 عنوان دقت کردین پرستارها زیاد شدن 493 بازدید | 62 پست من این روزا با هر کی حرف میزنم پرستارهاحساس میکنم ظرفیت پرستاری خیلی بالاس ی علوم ازمایشگاه نمیبینم کلا تو داشنگاه ۱۶ نفر بودیم 1404/09/13 | 03:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
selo عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 6957 چون کشور رو به پیریه نیاز هست به کادر درمان از سمتی خیلی از فارغ التحصیلان کادر درمان کار نمیکنن وس لازمه جایگرین براشون بیاد و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
آریامیس عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 1636 منم یکی رو میشناسم البته پسره🥴این شکلی شدم چون خود بیمار پنداری گرفته 🥺
دختر_کبریبت_فروش مدیر استارتر عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 978 کی تو این مملکت به حقش میرسه؟ در هر صورت حقوقشون از بقیه کادردرمان بالاتره مثلا از ازمایشگاهی ها منم موافقم با این موضوع تو این مملکت در کل پیرا پزشکی مساوی با بر داره داری هست
دختر_کبریبت_فروش مدیر استارتر عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 978 چون کشور رو به پیریه نیاز هست به کادر درمان از سمتی خیلی از فارغ التحصیلان کادر درمان کار نمیکنن وس ... کار نکنیم ک مدرمون رو بهمون نمیده لعنتی گفت دو سال طرح گفتیم باسه نگفت تعهد خدمت ۸ ساله داری
shepeleb عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 1226 در هر صورت حقوقشون از بقیه کادردرمان بالاتره مثلا از ازمایشگاهی ها منم موافقم با این موضوع تو این مم ... آزمایشگاهی ها یک درصد پرستارا زحمت ندارن تازه خیلی هم فرقی نداره حقوقا
selo عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 6957 کار نکنیم ک مدرمون رو بهمون نمیده لعنتی گفت دو سال طرح گفتیم باسه نگفت تعهد خدمت ۸ ساله داری خیلیا مدرکشون که آزاد میشه کار نمیکنن و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی