2777
2789
عنوان

دقت کردین پرستارها زیاد شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 62 پست
اوگ موقع ۱۸ سالگی چ میدونستیم🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲دو هفته تایم انتخاب رسته بود پدرمون خودش زد فکر ...

میفهمم عزیزم 

من خودم هم خیلی چیزا نمیدونستم 

با این وضعیت که هر روز هم یه قانون جدید درمیاد خیلی هم فرق نمیکنه اطلاعات داشته باشی یا نه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا تضمین نباشه وقتی میتونن به اسارت بگیرنش اندازه دو تا نیرو کار کنه با کمترین حقوق و مزایا و تس ...

کلا کادر درمان رفتن اشتباه محضه 

همه گول شغل تضمینیش رو میخورن 

اما تهش ده برابر بیشتر از اون اعصابت داغون میشه 

کلا کادر درمان رفتن اشتباه محضه همه گول شغل تضمینیش رو میخورن اما تهش ده برابر بیشتر از اون اعصابت د ...

دقیقا 

کاش اینقدر اطلاع رسانی میشد تا همه بدونن هیچکی سمت شغل سمت بیمارستان نیاد وگرنه کدوم آدم احمقیه که با وجود این که بدونه کلی قراره پدرش در بیاد چس تومن آخر ماه بندازن کف دستش باز بلند شه بیاد 

عزیزم اگه به ما هم حقوق نجومی و مفت بدن میگیم همه چی گل و بلبله،حتما شما هم از...

حقوق نجومی برای  چی و تا حالا کدوم آدمی دیدی مفتی  بهش چیزی بدن هر کسی. باید برای چیزی که بخواد بهش برسه  باید تلاش کنه حالا چه ایران باشه چه خارج از کشور.  شما برو همان جاییکه میگی گل و بلبل هستش  و به حقت می‌رسی. ببینم اونجا هم. حقوق نجومی  بهت میدن و یا مفت بهت میدن. .  منظورم این  همه جا همین است فکر نکن بیرون از ایران خبرهایی است.  اگه هم باور نداری برو تجربه کن تا  حداقل. بدونی هیچ جا مثل وطن نمیشه.  عزیزم خودم. دبیر بودم کار میکردم و و نخبه در رشته ام هستم. به بنده  پیشنهاد کار  شد هم در بیرون  از ایران و  هم در خود ایران اما بنده فقط    وطنم  ایران پذیرفتم و همینجا کار کردم  . و به کارم ادامه  دادم و حقوقم پایین با اینکه حق بنده باید بیشتر می‌بود   اما نمی نالم.چون می‌دونم همه جا همینه چه ایران چه بیرون از ایران .     

دقیقا کاش اینقدر اطلاع رسانی میشد تا همه بدونن هیچکی سمت شغل سمت بیمارستان نیاد وگرنه کدوم آدم احمقی ...

ببین مجبوری بین بد و بدتر انتخاب کنی 

جو جامعه و کنکور هم بی تاثیر نیست 

من خودم به شخصه به خاطر همون محیط مدرسه و فشار جامعه و اطرافیان رفتم تجربی 

حقوق نجومی برای چی و تا حالا کدوم آدمی دیدی مفتی بهش چیزی بدن هر کسی. باید برای چیزی که بخواد بهش ...

کل زحمت بیمارستان روی دوش پرستار هاست

ولی دریغ از اینکه به اندازه زحمتشون بهشون حقوق بدن 

بیست تومن در ماه چبه آخه 

حداقل تو همون کشور های دیگه طرف به اندازه زحمتش پول میگیره 

نه مثل اینجا که از اول ماه تا آخرش عین چی کار کن 

بعدش چندرغاز بندازن کف دستت تازه از صد نفر هم حرف بشنوی

تو اون کشور های دیگه هم کار به اندازه به طرف داده میشه 

نه مثل اینجا که به خاطر کمبود نیرو ،کار ده نفر رو بندازن گردن یه نفر  

ببین مجبوری بین بد و بدتر انتخاب کنی جو جامعه و کنکور هم بی تاثیر نیست من خودم به شخصه به خاطر همون ...

آره صحیح خود منم مجبوری این رشته تستیکلار رو اومدم ولی باز واسه شما دخترا سربازی نیست که فورس داشته باشین ولی ما یک سال پشت کنکور بمونیم سال بعد یا خدمت یا دانشگاه 

والا آدم بخدا بره شغل آزاد کار کنه شرف داره به پرستاری من حتی حاضرم کارگر روزمزد بودم پرستار نبودم 

دقیقا کاش اینقدر اطلاع رسانی میشد تا همه بدونن هیچکی سمت شغل سمت بیمارستان نیاد وگرنه کدوم آدم احمقی ...

خیلیها را می شناسیم به خاطر علاقه به سمت این رشته رفتن. به هرحال هر رشته ای سختی خودش داره.

حقوق نجومی برای چی و تا حالا کدوم آدمی دیدی مفتی بهش چیزی بدن هر کسی. باید برای چیزی که بخواد بهش ...

نمیدونم شاید منافع شماواطرافیانتون ایجاب میکنه که این حرفا روبزنی...منبع درآمد اطرافیان شما چیه؟مشاغل دولتی؟کدوم نهاد؟

خدارو شاهد میگیرم نه شما نه هیچکس دیگه ای حاضر نیست با این شرایط بیاد یک شیفت بده 

سختی که پرستاری داره هیچ کاری نداره فقط کافیه یه شغل بگین اندازه پرستاری زحمت سختی مسئولیت زیادی داری حقوق ۱۵ ۲۰ تومنه

پس چرا این همه پزشک و پرستار مهاجرت میکنن؟اونا زحمت نکشیدن برای زندگیشون یا خلن؟متاسفانه نمیتونم حرفمو بزنم،چون هرکی ضد شما حرف بزنه تعلیق میشه،آزادی بیانه دیگه