این نامزده کثافته بی همه چیزم یک هفتس باهم قهریم امشب دید من بیمارستانی شدم اومده یدونه زنگ زده من جواب ندادم ،دسته گلو باکس خوراکیو میندازه تو سطل آشغال ازش فیلم میگیره میگه تو لیاقت اینارو نداشتی جوابمو ندادی
منم زیر سرم حالم بدتر شد،گفتم تو برای حرص دادن من اینکارو کردی وگرنه چرا زنگ نزدی ب مامانم؟ ب داداشم؟ب بابام؟
انقدر قلبم شکست اون فیلمو دیدم دسته گل ب اون خوشگلی
تهران دانشجو بودم اونم دانشجو بود یه کافه نزدیک دانگاه داشت اونجا میرفتم قهوه میخریم بعد چند بار دلباخته شدم دیگه هر روز میرفتم یه روزم نمیرفتم یا کار داستم صدام میزد از اون طرف خیابون خانوم نخعی قهوتون دیر شد😂😂😂ساعتا کلاسام بلد بود
خیلی امید ب زندگیپیدا کردم خوندمپیاماتونواین نامزد من واقعا وضع مالیش محشره ب علاوه عشقی ک بهش دار ...
ببین گلم اول انسانیت مهمه اگر قرار باشه مرتب حرصی کنه شما رو اصن دو دل نباش یه راه وجود داره اگر واقعا میخای بمونی پاش ببین واقعا همیشه تو بحث دعوا همین شکلیه بعد از روانشناس کمک بگیر
یچی بهت میگم خودت جمع بندی کنمن با همسرم که دوسال پیش دوست بودیم هزار صد کیلومتر فاصله دارم سر یه م ...
دقیقا ...شوهر من از اول اینطور بود،از نظر اون همیشه من مقصر بودم،دعوا می کرد سر هرچیز کوچکی،حق نداشتم حتی ناراحت باشم چه برسه به قهر وگرنه غوغا می کرد،گفتم درست می شه نشد که نشد ...الان بدترین فحشارو بهم می ده،کتکم میزنه و منی که فقط و فقط به خاطر دخترم موندم ،اگر نبود صد درصد تا الان هزار بار طلاق می گرفتم ازش ،انقدر دلم رو شکونده ازش متنفرم