2777
2789
عنوان

نامزدم دسته گلو پرت کرد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 45 پست
عقد نکردی؟تروخدا اگه عقد نیستی زود عقد نکن بیشتر فکر کن نامزد من انقدر روانمو ازار میداد بعد میخندید ...

ای خدا بمیرم برات

منم امشب وسط خیابون فقط گریه کردم 

الانم دارم گریه میکنم‌برایه فیلمی ک فرستاد

یچی بهت میگم خودت جمع بندی کنمن با همسرم که دوسال پیش دوست بودیم هزار صد کیلومتر فاصله دارم سر یه م ...

وای چقدر خوب،الان تو شهر کدومتون زندگی میکنین

من رابطه ی قبلیمم چندساله بود ب مشکل خورد سراون داغون شدم

تا یکم‌حالم با این لعنتی خوب شد..اینجوری کرد 

درست میگید آدم‌قحط نیستش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدا بمیرم براتمنم امشب وسط خیابون فقط گریه کردم الانم دارم گریه میکنم‌برایه فیلمی ک فرستاد

انقدر ازش میترسیدممممم که وقتی میخواستم جدا شم تا چند وقت شبا میخوابیدم پیش بابام که اون نیاد منو کاری کنی 

وای یادم نمیره چجوری یه شب،بهم زل زده بود داشتم از ترس سکته میکردم 

خیلی ازش میترسبدم هنوزم جدا شدم ازش میترسم 

وای چقدر خوب،الان تو شهر کدومتون زندگی میکنینمن رابطه ی قبلیمم چندساله بود ب مشکل خورد سراون داغون ش ...

من تو شهر خودم کرمان همسرمم تهران

فروردین عوسیمه میرم تهران 

البته همسرم در اصل ترکه کارش تهرانه

اره ول کن بره جا باز شه واسه درستا  ادما با معرفتا

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

چجوری اشنا شدین😍

تهران دانشجو بودم اونم دانشجو بود یه کافه نزدیک دانگاه داشت اونجا میرفتم قهوه میخریم بعد چند بار دلباخته شدم دیگه هر روز میرفتم یه روزم نمیرفتم یا کار داستم صدام میزد از اون طرف خیابون خانوم نخعی  قهوتون دیر شد😂😂😂ساعتا کلاسام بلد بود 

تهران دانشجو بودم اونم دانشجو بود یه کافه نزدیک دانگاه داشت اونجا میرفتم قهوه میخریم بعد چند بار دلب ...

ای خداااا چقدر قشنگگ دلم‌خاست🥺😍

ببخشید اینو میگما وضع مالیشون خوبه؟

چون من واقعا بنظرم پول خیلی مهمه تو زندگی

ای خداااا چقدر قشنگگ دلم‌خاست🥺😍ببخشید اینو میگما وضع مالیشون خوبه؟چون من واقعا بنظرم پول خیلی مهمه ...

اره خوبه خداروشکر زمان دانشجویش کافه داشت اما ۱۱ سال ازم بزرگتره

البته اول کار کرده از  ۲۸ سالگی دانشگاه شروع کرد

من از ۱۹ سالگی دوست بودم تا ۲۵ سالگی که شهریور عقد بستیم

اره خوبه خداروشکر زمان دانشجویش کافه داشت اما ۱۱ سال ازم بزرگترهالبته اول کار کرده از ۲۸ سالگی دانش ...

خیلی امید ب زندگی‌پیدا کردم خوندم‌پیاماتونو

این نامزد من واقعا وضع مالیش محشره 

ب علاوه عشقی ک بهش دارم اخه اوایل بی پول بودش

واقعا پولشم الان برام مهم شده 

خیلی خوبیا برام کرده برام گوشی خریده،خریدای زمستونم شده ۳۰ میلیون و..

الان واسه جدایی دو دلم

خیلی امید ب زندگی‌پیدا کردم خوندم‌پیاماتونواین نامزد من واقعا وضع مالیش محشره ب علاوه عشقی ک بهش دار ...

ببین گلم  اول انسانیت مهمه اگر قرار باشه مرتب حرصی کنه شما رو اصن دو دل نباش یه راه وجود داره اگر واقعا میخای بمونی پاش ببین واقعا همیشه تو بحث دعوا همین شکلیه بعد از روانشناس کمک بگیر 

ویچی بگم همه ادما بی نقص نیستن

🚩🚩🚩🚩

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

یچی بهت میگم خودت جمع بندی کنمن با همسرم که دوسال پیش دوست بودیم هزار صد کیلومتر فاصله دارم سر یه م ...

دقیقا ...شوهر من از اول اینطور بود،از نظر اون همیشه من مقصر بودم،دعوا می کرد سر هرچیز کوچکی،حق نداشتم حتی ناراحت باشم چه برسه به قهر وگرنه غوغا می کرد،گفتم درست می شه نشد که نشد ...الان بدترین فحشارو بهم می ده،کتکم میزنه و منی که فقط و فقط به خاطر دخترم موندم ،اگر نبود صد درصد تا الان هزار بار طلاق می گرفتم ازش ،انقدر دلم رو شکونده ازش متنفرم