2777
2789
عنوان

طولانی ترین قهری که 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 48 پست

۶ ماه 

خونه بودم   خونه بابام هم نرفته بودم  خانواده ام هم اصلا نمیدونستن قهریم 

حتی باهاش چشم تو چشم هم نمیشدم 

تقصیر من نبود وگرنه نمیذاشتم اینقدر طولانی بشه 

اخرشم خودش شل کرد وگرنه تا قیام قیامت حرف نمیزدم باهاش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جدی؟؟؟؟ خونه بودید ؟؟

اره

خیلی دلمون تنگ شد

و نشون دادم عین خیالم نیست 

خلاصه دیمه نمیزارع اونقدر جدی بشه قهر ک نشه آشتی کرد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
۶ ماه خونه بودم خونه بابام هم نرفته بودم حتی باهاش چشم تو چشم هم نمیشدم تقصیر من نبود وگرنه نمیذاش ...

ایول 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
۶ ماه خونه بودم خونه بابام هم نرفته بودم حتی باهاش چشم تو چشم هم نمیشدم تقصیر من نبود وگرنه نمیذاش ...

واقعااااااااا؟؟؟؟؟؟ 

خب تو این مدت مهمون نمیومد براتون ؟؟؟ 

مریضی چیزی پیش نیومد که لازم باشه حرف بزنید ؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
ارهخیلی دلمون تنگ شدو نشون دادم عین خیالم نیست خلاصه دیمه نمیزارع اونقدر جدی بشه قهر ک نشه آشتی کرد

خودش مقصر بود ؟؟؟ 

آخر آشتی کرد ؟؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
واقعااااااااا؟؟؟؟؟؟ خب تو این مدت مهمون نمیومد براتون ؟؟؟ مریضی چیزی پیش نیومد که لازم باشه حرف بزنی ...

مهمون که زیاد خونه ما نمیاد 

ولی میومد هم در حد ضرورت باهاش حرف میزدم 

کار مهمی هم داشتیم پیام میدادیم 

خودش مقصر بود ؟؟؟ آخر آشتی کرد ؟؟؟؟

مقصر هر دو ولی چون بد عادت شده بود و تو دعوا با خز بحث اصلی دعوا با شخصیت توهین میکرد با همه سختی تحمل کردم تا تنبیه بشه