2777
2789
عنوان

طولانی ترین قهری که 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 48 پست
داغون شدم یه اتفاقاتی برام افتاد از لحاظ روحی انگار ده سال پیر شدم شبا تا صبح گریه میکردم میشنید هی ...

میفهممت‌ 😔دیدی ادم میخواد کلا حذفش کنه . از ته دل . ازونور ی زخمایی هیچوقت خوب نمیشه چون ادم توقعشو نداره

parasoo1989@
فحش پدرم داذ سر هیچ و پوچ و سر اینکه خونه داییش نرفتم،،،، پدرمم رفته بود مکه،،،،،،،، خیلی برام سنگین ...

وای حق داشتید ☹️☹️ اصلا انگار یهو خرررر میشن 

منم اوندفغهه مامان بیمارش زنگ زد ب گوشیش ، قبل اینکه جواب بده با ملایمت گفتم تو رو خدا بگو من دستم بنده الان حوصله حرف زدن ندارم 

آقا اگه بدونی به ش چیکار کرد ؟؟؟ داد و توهین که این رفتار چیه ؟؟؟ چرا حذف نمزنیی و ....

اتفاقا همون روز هم باید برمیگشت سر کارش ، خلاصه زد رفت بدون خدافظی برای اولین بار ، و تا دو روز نه پیام نه زنگ 

حالا از یکشنبه هی پیام و رنگ میده من هیچ جواب ندادم 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میفهممت‌ 😔دیدی ادم میخواد کلا حذفش کنه . از ته دل . ازونور ی زخمایی هیچوقت خوب نمیشه چون ادم توقعشو ...

چند تا جمله سنگین بهم گفته تو دعواهامون از اون سالی که ازدواج کردم تا الان 

هیچ وقت یادم نمیره 

نمیدونم خدا چجوری میبخشدش  ، چون من جوری خورد شدم جوری تحقیر شدم الان بیاد کف پامو هم ببوسه من نمیبخشمش 

هر وقت یادم میوفته میخوام از غصه بمیرم