2777
2789
بعد این داستانا پدر محبوبه اونو برمیگردونه به عمارتشون؟

بعللللله موقع مرگش سرپرستی پسرشو و اون دوتا پسر دیگشو میسپاره دست محبوبه .

محبوبه بعد مرگ هووش دخترشو با بردار خودشو بهم میرسونه .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر واقعی نیست پس چرا رحیم کتاب شب سراب را نوشته واز خودش دفاع کرده؟؟؟؟

کلا این دوتا کتابه از دو جهت بهش نگاه شده نه اینکه واقعی باشه راوی داستان متفاوته فقط همین 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
بعللللله موقع مرگش سرپرستی پسرشو و اون دوتا پسر دیگشو میسپاره دست محبوبه .محبوبه بعد مرگ هووش دخترشو ...

ازاون زن صیغه ای بچه دار میشه؟من دلم برای خانم خانوما واقعا سوخت که هوو داشت حرصم گرفته از هووعه

ها بگو دست اون افتادی تو چرا همش نشستی به سوزن دوزی و زندگیتو دست نگرفتی دختررررره انتررررررررذ

شخصیت محبوبه اصلا مناسب این دختره نیست قشنگ در نیاورده نقش و بهمین خاطر نمیخوام ببینم😂

بعد محبوبه میدونست اینارو؟

اوائل نه حتی یا دختر خاله خودش هم رحیم تو خونه بود بو برده بود یکیش رو تعقیب کرد به اسم معصومه اونم دید چطوری هست

باباش اما دنبال رحیم بوده دیده که چیکارا میکنه

رمانش رو سال ها پیش خوندم دوران ۱۸ سالگی

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
بعللللله موقع مرگش سرپرستی پسرشو و اون دوتا پسر دیگشو میسپاره دست محبوبه .محبوبه بعد مرگ هووش دخترشو ...

دخبر محبوبه نبوده که دختر زن اول منصور بوده 

منصور ۱ پسر از زن دوم ۱ پسر از زن اول

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
شخصیت محبوبه اصلا مناسب این دختره نیست قشنگ در نیاورده نقش و بهمین خاطر نمیخوام ببینم😂

اتفاقا قشنگ خودخواه در آوردنش .

بگو تو که دیدی رحیم خطاطی بلده و شعر و سواد ومیخواد بره مدرسه نظام چرا دست رو دست گذاشتی !

چرا همون طور که به خونه پدرش پناه اورد نیومد دست بوسی!