2777
2789
عنوان

ویلاهای شمال😍

197 بازدید | 3 پست

شمالی های عزیز این خونه ویلایی ها که نوساز و قشنگن( تو دیوار دیدم) 

توی خود شهر هستن(شهرهای مازندران )؟ یا روستا؟ هست همچین چیزایی توی خود شهر که شهرکی نباشه؟ 15 16 میلیارد میذارن حدودا

باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚

بیرون شهر هستن وسط شهر باشه این قیمتا نمیدن من آمل زیاد رفتم همچین قیمتا نیست بخای وسط شهر یه ویلا بخری کوچولو هم باشه 15 تومن نمیدن

💙❄️من فرزند کوهستانم با برف و کولاک بزرگ شدم و گرگ ها را بغل کردم سرزمین من سرزمین آتش است

بیرون شهر هستن وسط شهر باشه این قیمتا نمیدن من آمل زیاد رفتم همچین قیمتا نیست بخای وسط شهر یه ویلا ب ...

مرسی عزیزم ❤️چقدره خونه ویلایی وسط شهر یا ساحلی؟ 

باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم ❤️چقدره خونه ویلایی وسط شهر یا ساحلی؟

ساحلی بخای که باید از شهرهایی بخری که دریا دارن مثلا محموداباد ! شهرایی مثل امل و ... که دریا ندارن امل گرونه فکر کنم چون پیشرفته تره و به تهران نزدیک تره به متراژ ویلا ربط داره به منطقه به نوع سند به کیفیت ساخت و هزار داستان داره یه ویلا

💙❄️من فرزند کوهستانم با برف و کولاک بزرگ شدم و گرگ ها را بغل کردم سرزمین من سرزمین آتش است