2777
2789
عنوان

خونواده شوهرم همه برنامه های گوشی جاریمو رو گوشی خودشون نصب کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3351 بازدید | 97 پست
اون ۳نفر کین؟به جاریت یاد بده. اگه نفهمید به خواهرش یاد بده.بکو رمز گوشیش به هیچکس نده

بهش گفتم رمزشو فقط با اثر انگشتت باز کن که کسی نفهمه اون سه نفر یکیش شوهرشه دوتای دیگشم احتمالا دو نفر دیگه از خونواده شوهرمن

خسته و دلشکسته...

میری تو تنظیمات ایتا یا روبیکا یا هر برنامه ای که داری بعد حریم خصوصی و امنیت رو باز میکنی بعد دستگا ...

عزیزم من الان نگاه کردم چند نشست فعال داشتم چه جوری میشه یعنی گوشیم دست کسی بوده ؟

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی چجوری میشه ایتای یه نفر دیگه رو توی گوشیمون نصب کنیم

وقتی کسی اون برنامه رو نداشته باشه وگوشیش دسترسمون باشه راحت با شماره طرف برنانه رو گوشی خودمون نصب میکنیم  پیامک تایید ک میره برا گوشیش میزنیم تو برنامه رو گوشی خودمون اینطور برنامه با خط طرف برا ما نصبه ب هرکسی بخوایم میتونیم ب مخاطبامون پیام بدیم مثلا از طرف جاری اسی پیام بفرستن واسه اسی ک اسی فکر کنه جاریشه

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

بهش گفتم رمزشو فقط با اثر انگشتت باز کن که کسی نفهمه اون سه نفر یکیش شوهرشه دوتای دیگشم احتمالا دو ن ...

اگه مدل گوشیاشون بدونی میتونی بفهمی واسه کدومشونه

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

حتما کار شوهرشازپشت کوه اومده جاریت؟؟

همون یکیش گوشی شوهرش بود اینجا میگن مگه بیسواده که بلد نیس والا جاریم فوق لیسانسم داره نمیدونم چرا هیچی از گوشی بلد نیست

خسته و دلشکسته...

وقتی کسی اون برنامه رو نداشته باشه وگوشیش دسترسمون باشه راحت با شماره طرف برنانه رو گوشی خودمون نصب ...

عزیزم الان من نگاه کردم چندنشست فعال داشتم چه جوری شده 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم