2777
2789

چرا زمانی ک ی مرد خواهرشو بغل میکن میبوس دسا میندازه دور گردنش درست نیست ممکن ناراحت شه خانمش ولی اگه همون خانم با خواهر خودش یا برادرش بیشینن شوخی کنن بغل کنن همون بوس کنن طبیعی چرا وقتی مادر خودمون ی حرفی بهمون راجب زندگی تذکر میده خیرمون میخاد ولی اگ همون حرف مادرشوهر بزن میشه دخالت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون مادر مادره مادر شوهرم مادر شوهر:)

اونم مادرهمسر خیر زندگی بچشو میخاد ممکن تو زندگی ی سری راهنمایی کن البته من خودم برادرم ندارم ی وقت فک نکنین من مادرشوهر بازی در میارم

چرا من اینطوری نیستم....

برم دکتر؟؟؟؟

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم