2777
2789
عنوان

بهتون پیشنهاد میکنم این ختم مجرب رو از دست ندید

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 53 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بفرمایید اگه بلد باشم جواب میدم

ممکنه خیلی بی ربط باشه میدونم اما یه سوال خیلی فکرمو درگیرکرده اینکه چراموسسات کنکور میان ازما پول میگیرن بعدمحتواشون توتلگران و اینور اونوررایگان پخش میشه بعد میگن حرامه و ماراضی نیستیم و پیگیری میکنیم بعد جالب ترازاون بعضی ازموسسات که پشتیبانی‌های داغونه میگن وظیفه شماست که همیشه بیاین به ماپول بدین سوالم اینه که چطور موسسه اپکس انلاین تونسته جلوی پخش ویدیوهاشو بگیره اما این موسسات بزرگ نتونستن بعد میگن چون جمعیت زیاده نمیشه که فکرمیکنم بهانه هست میشه بگین چرا من خیلی هزینه کردم  و از وقتی که فهمیدم عذاب وجدان دارم بعد این هزینه ای که درمقابل محتواازمامیگیرن و امنیت محتوا ندارن حرام نیست اما من که یه بار بهشون اعتمادکردم برم ازتلگرام ببینم حرام هست؟

ممکنه خیلی بی ربط باشه میدونم اما یه سوال خیلی فکرمو درگیرکرده اینکه چراموسسات کنکور میان ازما پول م ...

ببین بعضی استادای پرطرفدار مثل اریان حیدری،کرمی و...واقعا دانش آموزاشون زیاده مگه چقد میشه پیگیری کرد بعد نصف این کسایی که فیلمارو داخل تل میذارن همین رقبای استادان

دیگه مونده به اعتقاد هرکس درستش اینه بابت محتوای آموزشی پول داده بشه 

یه سری استادا مثل کرمی گفته هرکی غیرمجاز ببینه حلاله ولی باید تلاششم کنه قبول بشه یه استاد دیگه هم مثل فراهانی گفته به هیچ وجه حلال نیس