خب به هرحال من حتی بخوام هزینشوکامل بدم انگار پولمو به خاطر اینکه ویدیوهاش رایگان توتلگرام هست به باددادم دیگه!واس همین میخوام برم توتابستون کارکنم تاجران شه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اخه ببین پس چطور موسسه اپکس کلا وقتی میخوای ویدیوشو ضبط کنی صفحه تیره میشهخب به هرحال من حتی بخوام ه ...
من موسسه اپکس رو نشنیدم تا حالا ولی سرچ کردم یکی از استاداش خادم نژاد رو میشناختم که استاد صبا معصوم نیا هم بود ولی تو تل و روبیکا فیلمای خادم نژاد هست چرا میگی نیس؟
بعد اینکه با اسکرین ریکورد نمیشه ضبط کرد اینا یه جور دیگه ضبط میکنن
ببخشید اسی جون که نظر میذارم در مورد کنکور بچه ها کتاب های درسیتون را کامل بخوانید یک منبع را کامل بلد باشید سوالهای کنکور سوالهای قبل را هم بخونید کامل یعنی تسلط روی تست ها ودلیل طرح سوال ۱۰۰ د صد قبولید در هر رشته مورد نظر تون اینقدر هم خرج کلاس های الکی نکنید
واسه امسال با تاخیر میاد بیرون ولی بگردی میتونی پیدا کنی
ولی در کل اینو از من که پارسال پشت کنکوری بودم و امسال دانشجو اینو بشنو که اگه توانایی خرید محتوا داری بخر اگه فعلا توانایی نداری از تل استفاده کن ولی نیت کن که بعدا هزینش رو میدی و اینکه وارد حاشیه نشو فقط بخون دختر