2777
2789
عنوان

شهریه مدرسه غیر انتفاعی

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 63 پست
والا من دوستم آزاد درس میخونه حقوق ترم ۷ هست ۹ونیم شده شهریه ۲۰ واحدش کم حساب نمیکنم

والا همچین چیزی ندیدم

پبلنور الا ۱۲ به بالاست

یهو هم نمیشه زرت بچه را فرستا. خارج یا دانشگاه خوب از همین پایه باید شروع کرد

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
توی چه کشوری زندگی میکنی این قیمت ها یا برات زیاده یا خیلی کم حساب میکنی

بعد من شهریور با ۱۱۰ ملیون بینی عمل کردم بعد یه مدرسه ابتدایی ۳۸ میگیره شهریه برا مدرسه واقعا گرونه با اینکه گرون تر از این قیمتا ام دیدم ولی نمیصرفه هیچ‌جوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من به یه نتیجه ای رسیدم‌دولتی خوب بزاره آدم‌ دبستانی و ولی خوب مثلا کمک‌به مدرسه مثلا سه تومنه پنج تومن بده یا واسه کلاس هزینه کنه کم ها نه زیاد بیشتر اهمیت میدن به بچه و اولیا دانش آموز بچه عزیز کرده میشه

بعد من شهریور با ۱۱۰ ملیون بینی عمل کردم بعد یه مدرسه ابتدایی ۳۸ میگیره شهریه برا مدرسه واقعا گرونه ...

همون سنت کمه دستت تو خرج نیست 

۳۰تومن برای ۹ماه آموز بچه زیاد نیست

البته دولتی خیلی خوبه ولی پیش غیر دولتیه

فرقش تو تعداده بچه هاس تو رسیدگیه متاسفانه همه چی پولی شده

میگین تعدااد

من مامانم یه مدت برای یه کاری تو چند تا مدارس غیر دولتی بود داداشمم همونسال کلاس دوم دولتی بود وقتی تعداد رو مقایسه کردیم کلاس های غیر دولتی دوبرابر دولتی بود اون مدرسه غیر دولتی هم ک میگم از بهترین مدارس شهرمون بود

فرق میکنه همه جااا یه مصداقو نمیشه برای هرجایی ربط داد مهم تحقیقه باید تحقیق کرد

من خودم تو دولتی درس خوندم کاملاا خیلی خیلی راضیم داداشمم ابتداییه تاحالا همش دولتی بوده راضی بودیم

تحقیق خیلی مهمه من پسر عمم کلاس اول یا دوم تو یه مدرسه غیر دولتی که خیلی اسم دار بود برا خودش این طفلیا رو معلم تنبیه شون میکرد بهشون زور میگفت مثلا مجبورشون میکرد اشغال از رو زمین جمع کنن خیلی کارای دیگه من پسر خالم عصبی شده بود بچه ۸،۹ ساله الان بردنش دکتر دارو براش داده خداروشکر الان بهتر شده 

درهرصورت خیلی باید تحقیق کرد مخصوصا غیردولتیارو 

اییی وای من عجببنمیشه عوض کنین پیش دبستانی شو؟؟بچه انگیزه شو از دستت داره میده باید یه انگیزه یه خاط ...

دقيقا 

انقدرم پر مدعا هستن 

میگن ما هر کار کردیم و هرچقدر بچه رو دعوا و تنبیه کردیم حق اعتراض ندارید ما میخوایم اینجا مرد پرورش بدیم 

بچه ۶ ساله دو ماهه میره خداشاهده انقدرم آرومه همش میگه تنبيه میشیم اگر فلان کار و نکنیم

خوراکی جز نون و پنیر ببریم میریم دفتر

مدیرمون فلان می‌کنه بهمان می‌کنه....

سر همه چی دیگه تهدید میشن

والا همچین چیزی ندیدمپبلنور الا ۱۲ به بالاستیهو هم نمیشه زرت بچه را فرستا. خارج یا دانشگاه خوب از هم ...

والا همینه چون خودش مشکل داشت من براش انتخاب واحد کردم ۹ونیم‌شد ولی دارم‌میگم که ورودی ۱۴۰۱ هست 

۱۲ ملیون بله هست ولی برای ورودی های ۱۴۰۴ که تازه  اومدن ورودی جدید هستن ۱۳ و خورده ای هست که بازم دو ترمش میشه ۲۷ کلا 

همون سنت کمه دستت تو خرج نیست ۳۰تومن برای ۹ماه آموز بچه زیاد نیستالبته دولتی خیلی خوبه ولی پیش غیر د ...

والا دیگه داره ۲۳ سالم‌میشه خودم دولتی شیراز درس میخونم دستم‌تو خرج هست ولی واقعا برای مقطع ابتدایی این قیمت ها نمی ارزه باز اگر دبیرستان باشه میگم‌ دارن برا کنکور آماده میشن ولی ابتدایی و پیش دبستانی نه

دقيقا انقدرم پر مدعا هستن میگن ما هر کار کردیم و هرچقدر بچه رو دعوا و تنبیه کردیم حق اعتراض ندارید م ...

خاک تو سرشون که نخان اینجوری تربیت کنن بچه عصبی میشه

الهی بمیرم خیلی سخته بچه ها چه گناهی کردن اخه این کارایی ک میکنن رو ذهن و مغز بچه اثر میذاره

کاش پروندا اش رو بگیرین کلا 

والا دیگه داره ۲۳ سالم‌میشه خودم دولتی شیراز درس میخونم دستم‌تو خرج هست ولی واقعا برای مقطع ابتدایی ...

ارزیدن یا نیارزیدنش ما معلوم نمیکنیم 

تورمه و گرونی 

گفتن ۱۰۰تومن هم نمیتونی حرفی بزنی داشتی بچه ات میفرستی 

نداشتی نمیفرستی

سنت بازم میگم کمه دستت تو خرج نیست وقتی بچه ات به این سن هارسید میفهمی

اینطوری نیستمردم که خدا نزدتشون که بالای ۲۰۰ میلیون فقط شهریه بدنبهترین مدارس ابتدایی تهران غیرانتفا ...

دیگه چیزی که با چشم خودم دیدمو تعریف کردم.مدرسه ای هم که گفتم تهرانه.

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
خاک تو سرشون که نخان اینجوری تربیت کنن بچه عصبی میشهالهی بمیرم خیلی سخته بچه ها چه گناهی کردن اخه ای ...

خدا نکنه عزیزم

آره میرم می‌گیرم

فقط مشکلم پوله که نگن باید ۱۰ تومن دیگه بدی و فلان....

میگین تعداادمن مامانم یه مدت برای یه کاری تو چند تا مدارس غیر دولتی بود داداشمم همونسال کلاس دوم دول ...

اصن تعداد زیاد. باشه خونواده ها قبول نمیکنن مثلن بما گفنن تعداد کلاس اول ۴۶نفره یسری فک کردن با یه معلمه درصورتی که دوکلاسه بود اصن نمبشه تعداد غیردولتیا بیشتر از دولتی باشه امسال پسرم ۱۶نفر بودن خونواده ها صداشون دراومد کردن ۱۴نفر مورو از ماست میکشن بیرون بخاطر پولی که میدن البته ممکنه یه مدرسه ای یه پوان های مثبتی داشته باشه که از تعداد چشم پوشی کنی ولی خودم برای سال بعد سه تا مدرسه رفتم نهایت گفتن ۲۴نفر ولی خواهرزادم دولتیه حداقل۳۸نفرن سرویس بهداشتی همش کثثیف هزینه جدا گرفتن از خانواده ها یه مایع تو دسشویی نبود خواهرم کیفش میذاره پول پرده جدا پول مایع جدا اسمش فقط دولتیه