2777
2789
عنوان

شهریه مدرسه غیر انتفاعی

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 63 پست
دوست من بچشو فرستاد غیرانتفاعی شهریه‌ش ۱۲۰ میلیون. معلمشون خیاط بوده قبلا. آوردنش معلم کلاس دوم شده. ...

اینو  که با چشم خودم تجربه کردم 

مدرسه غیر انتفاعی مدیرش اومد قشنگ بهم گفت دو ماه برو دوره ببین بیا معلم شو اینجا ولی به همه باید بگی ده سال سابقه کار دارم وجدانم قبول نکرد گفتم شرمنده انسانی نیست 😶 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوست من بچشو فرستاد غیرانتفاعی شهریه‌ش ۱۲۰ میلیون. معلمشون خیاط بوده قبلا. آوردنش معلم کلاس دوم شده. ...

اینطوری نیست

مردم که خدا نزدتشون که بالای ۲۰۰ میلیون فقط شهریه بدن

بهترین مدارس ابتدایی تهران غیرانتفاعیها هستن

درسته اینطوریه . ولی دولتی هم رسیدگی نمیکنن . خودم مدرسه دولتی یه عمر درس خوندم . اما راضی نبودم هی ...

منم سال‌ها غیرانتفاعی خوندم بخدا اصلا بدتر از دولتی بود 

راهنمایی و دبیرستان 

دو تا مدرسه متفاوت

یکی از یکی بدتر

دقيقاهمه فکر می‌کنن پول میدی هر کاری بخوای می‌کنیولی من پول میدم هر رفتاری دلشون میخواد با خودم و بچ ...

نظر شخصی من اینه که هیچی جز مدارس دولتی خوب نمیشه یه مدرسه دولتی تاپ که خوبه بچه رو بفرستی چه اشکالی داره

حقیقتا بعضیارو هم دیدم بچه هاشونو با اینکه وضع مالی بدی دارن میفرستن یه مدرسه غیر دولتی افتضاح بعد همه جا هم میشینن کلاس میزارن که ما بچه هامونو میفرستیم غیر دولتی

غیر دولتی خوب باید یکی هزینه کنی خیلییی 

اخر نفهمیدم فرق دولتی و غیر دولتی چیه

شما اگه ناراضیی از تدریسشون مدرسه فرشته ات رو عوض کن بعضیا یه پایه ضعیف شن دیگه کلا دور میشن از درس برا پایه های بعدی ضعیف میمونن

منم سال‌ها غیرانتفاعی خوندم بخدا اصلا بدتر از دولتی بود راهنمایی و دبیرستان دو تا مدرسه متفاوتیکی از ...

پس چیکار کنیم 

ماها میگیم غیر انتفاعی خوبه . امنه . 

:(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نه عزیزجان هیچی امضا نکردم پرونده دادم ۵ تومنم پول دادمدیگه نمیخوام اینجا برهمیخوام بیارمش بیرونمیگم ...

اره چون من میخاستم دخترم جا ب جا کنم ،مدیر گفت باید نصفشو بدی 

رفتم ادره گفت اگر قرار داد امضا کردی باید بدی

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

من برای پیش دبستانی ۱۲ دادم ولی راضیم خیلی معلشون مسئولیت پذیره حتی انلاین کلی وقت میذاره کلیپ های خودشو میفرسته و پیگیره درس میپرسه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

پسر من غیرانتفاعی میره من بشدتتت از معلمش راضیم قبلنم ایشون معلم کلاس اول بود اینقد باحوصلهو باسواددده

نه عزیزجان هیچی امضا نکردم پرونده دادم ۵ تومنم پول دادمدیگه نمیخوام اینجا برهمیخوام بیارمش بیرونمیگم ...

نه بابا دیگه بچه رو نفرست و تلفنیم زنگ بزن به دفتر پول چی ازت بگیرن همون پنج که دادی کافیه زیادم هست

نظر شخصی من اینه که هیچی جز مدارس دولتی خوب نمیشه یه مدرسه دولتی تاپ که خوبه بچه رو بفرستی چه اشکالی ...

منم با حرفاتون کاملا موافقم 

خودم مخالف غیرانتفاعی هستم

اما چون پیش دبستانی بود مجبور بودم

مدرسه‌اش به معنای واقعی کلمه افتضاحه

بچه من با ذوق رفت الان میگه از مدرسه بدم میاد نمیرم هرکاری دوست دارید بکنید

مدام تهدید به تنبیه می‌کنن 

بچه من هر روز گریه می کنه اونجا هر روز

یکبار پیام دادم معلمش چه اتفاقی میفته اونجا که پسرم هر روز گریه می کنه جواب سر بالا میدن 

یکبار اجازه نمیدن برم کنارش حتی برای ۵ دقیقه کمکش کنم تا آروم بشه 

میگن ورود والدین ممنوعه 

از جلوی در راهم نمیدن جلومو می‌گیرن میگن کاری داری بگو خودمون به معلم و مدیریت میگیم و خیلی چیزای دیگه