2777
2789

همسرم خیلی هیلی ولخرجه به شدت ول کنی ۱۰۰ تومنو یهروزه خرج میکنه اینجوریه

از اول ازدواجمون بهش پیشنهاد دادم بهم پول بده پس انداز کنم اونم میداد من جمع میکردم میرفتم النگو بدون کارمزد میگرفتم نه واسه خودم من طلا نمیندازم اصلا واسه پس انداز که میزاشتم بانک 

الان که طلا رفته بالا ۳ گرم ۳ گرم میگیرم و خوبه بازم

امروز قرار بود چک پاس کنه اومد گفت ندارم بردیم یکم طلا فروختیمو چک‌پاس شد 

شده در حد ۱ گرم طلا ولی بگیرین اصلا خرج الکی نکنین الان باید فقط به اینده فکر کرد 

لایک نکن خواهر منننن  

قبول دارم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

قبول دارم ولی شوهر هم باید مثل همسر شما عرضه پول درآوردن داشته باشه که بشه از پوش پس انداز کرد . اسکول خان تو خرید نون و اجاره خونه مونده پس اندازش بخوره تو سرش به شدت هم خسیسه یعنی اگه پول داشته باشه هم بلد نیست ما رو خوشحال کنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

👌🏻 کار درستو کردی

ولی برا خودتم همیشه  پس اندازی داشته باش که هیچکس ندونه

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

این مردا میگن از پول زنم خرج خواهم کرد. راحت  ولخرجی میکنن

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

این مردا میگن از پول زنم خرج خواهم کرد. راحت ولخرجی میکنن

پول خودشه وگرنه من کار نمیکنم

بازار اینقدر خرابه و خرید و فروش نیست که چکا پاس نمیشن

لایک نکن خواهر منننن  
پول خودشه وگرنه من کار نمیکنمبازار اینقدر خرابه و خرید و فروش نیست که چکا پاس نمیشن

پول خودشه درست .

ولی قرار نیست پولی که صرف لباس و طلا و خوشگذروتی و تفریحات تو میشه . بدی به  شوهرت .

شوهرت هم ولخرجی کنه  و در نظر نگیره 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

پول خودشه درست .ولی قرار نیست پولی که صرف لباس و طلا و خوشگذروتی و تفریحات تو میشه . بدی به شوهرت . ...

اصلا جدا به من ماهی یه مقدار پول میده

یه بخش زیادی از درامدشم دستمه واسه پس انداز 

لایک نکن خواهر منننن  
اصلا جدا به من ماهی یه مقدار پول میدهیه بخش زیادی از درامدشم دستمه واسه پس انداز

این خوبه . 

از اون مبلغ خیلی زیاد  برای روز مبادای خودت  بردار . 

از من بشنو بردار. نگو به هیچ عنوان که داری