2777
2789
عنوان

چقدر بلاتکلیفم🥲

346 بازدید | 38 پست

پرستاری ازاد بخونم یا مجدد کنکور بدم برا پزشکی 

اینکه ترم یکم و انصراف هزینه ای نداره

بابام میگه بخون برا پزشکی 

لطفا بی تفاوت رد نشین، جای من باشین تو این اوضاع مملکت و شرایط کنکور 

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

من بودم کنکور میدادم..

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم کنکور میدادم..

درسای دانشگاه هم به زور میخونم🥲

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

همش بستگی به خودت داره کشش روحی روانیش رو داری ؟؟؟ اگه تا چند سال دیگه قبول نشی چی ؟؟؟

هرسالم شرایط کنکور رو تغییر میدن یا باید بری ترمیم معدل یا هر کوفت دیگه ای که از خودشون دربیارن

عزیز دلم پیام نور و که دیگه وجود نداره آزاد هم هرج میندازه گردن پدر و مادرت مدرکش هم اونقدرا  اعتبار نداره بنظرم بمون کنکور و دوباره بده که انشالله به خواست خدا و به لطف خدای بزرگ قبول میشی  به هر رشته ای که می خوای نا امید نشو گلم 

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

شما هنوز تصمیم نگرفتین 

اگر بحث هزینه نیست همین پرستاری عالیه

سال بعد خوندن برای پزشکی سراسری سخته

مگر آزاد که بازم اگر بحث هزینه باشه باز پشت میمونید 

عمرتون تلف میشه 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

میتونی قبول بشی ،درتوانت هست؟باید سخت تلاش کنی

سال اولم بود پرستاری ازاد اوردم

درسای دانشگاه هم به زور میخونم

درسای دانشگاه هم به زور میخونم🥲

ببین بستگی به شرایطت داره من نمیتونم ازاد بخونم حتی اگه خانوادم هم بتونن از پس شهریه بر بیان خودم نمیتونم قبول کنم. ولی اگه تو مشکلی نداری خب بمون بخون

معلوم نیست سال دیگه چی قبول شی

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)