2777
2789
عنوان

من خودم می کشم اخر

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 33 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب کنکور بده سال بعد برو دانشگاه. ولی به خاطر دوستت نرو. به خاطر علاقه ی خودت برو تاببینی خبری نیس.

خب میخوام بدم فکر کنم الان فکر میکنی بزرگم ۱۸سالمه عزیزم😭🩷

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

شماهم حتمن کارهایی داشتی

یامسایلی بوده

هیچوقت دیرنیس برای تحصیل

حتمن برنامه زندگی شماطوری بوده که فعلن نشده

هیچ دونفری مثل هم نیستن حتی دوقلوها

همه که بالاخره می میریم بهتره که فعلن تاهستیم زندگی کنیم خواهرخوبم

امیدوارم به خودت ایمان داشته باشی وبدونی که هرتصمیمی که تاحالاگرفتی بهترین کاری بوده که ازنظرشماانجام شده 

نگران نباش راههای پیشرفت شمابازه وشماباهوشید

یه جور گفتی بکر کردم صد سالته نرفتی نرفتی

ای ماش بمیرم خسته شدم دیگه واقعا دلم کیخواد برسم بیمارستان یه پارچه بکشن روم😭😱🥴

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

خب میخوام بدم فکر کنم الان فکر میکنی بزرگم ۱۸سالمه عزیزم😭🩷

خوبه بخون حتما قبول میشی. سعی کن هیچ وقت خودتو با کسی مقایسه نکنی وگرنه تا آخر عمرت همه دنیارم داشته باشی باز راضی نیستی. بشین بخون دیگه غصه نخور عزیزم.

شماهم حتمن کارهایی داشتییامسایلی بودههیچوقت دیرنیس برای تحصیلحتمن برنامه زندگی شماطوری بوده که فعلن ...

بابا من۱۸سال بیشتر ندارم خب نشد دیگه حس می کنم به درد نخورم و بی ارزش نمی تونم کاری کنم

خوبه بخون حتما قبول میشی. سعی کن هیچ وقت خودتو با کسی مقایسه نکنی وگرنه تا آخر عمرت همه دنیارم داشته ...

مقایسه نمیکنم من سراسری اون رشته ای که اون میره رو می تونم برم ولی شدم مسخره مردم 

بهش میگفتی شاخ غول شکستی رفتی علمی کاربردی پزشم میداد بهت😂😂

اخه پز چی منم می تونم ولی ناراحتم مسخره مردم شدم

مقایسه نمیکنم من سراسری اون رشته ای که اون میره رو می تونم برم ولی شدم مسخره مردم

با مردمی که اینقد بی کلاسن که مسخره میکنن قطع رابطه کن.

عزیزم کم کم بزرگ میشی و می فهمی با کیا باید رفت و آمد کنی. من ۵ سال از تو بزرگترم و این مسیرو رفتم

اخه پز چی منم می تونم ولی ناراحتم مسخره مردم شدم

مسخره اونیه ک به علمی کاربردی درس خوندنش مینازه

توهم بگو من همچین جایی نمیام دارم بیشتر میخونم یه دانشگاه درست حسابی برم 

اتفاقا باید این بشه انگیزه که گوشی و تعطیل کنی سفت بچسبی به درست 

existing is exhausting 

بابا سنت کمه که طرف 25 سالش شده تازه بعد کنکور دادن قبول شده درستو بخون الا سالی دوبار میتونی امتحان کنکور بدی انشاالله قبول میشی اونم دولتی نه علمی کاربردی که مدرکش هیچ جا معتبر نیست