atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8985 عنوان من خودم می کشم اخر 282 بازدید | 33 پست همکلاسی دوران ابتداییم دیدمبرگشت گفت میری دانشگاهنخواستم دروغ بگم بالاخره میفهمیدگفتم نه نمیرمگفت زرنگ کلاس من میرم دانشگاهمیشه دعا کنید کن بمیرم حسود نیستم راستش بخواید واقعیت رو میگه زرنگ کلاس من بودم و اخرم این شد او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت 1404/09/12 | 20:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخی_ارشادی عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 2437 چرا نرفتی دانشگاه فقط 1 هفته به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️🩹.
bi_khial عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 4457 خب که چی؟ 😂😂😂دانشگاه رفتن شوآف داره؟میرن یه جا درس میخونن و امتحان میدن. کسی که علاقه داره میره و کسی علاقه نداره نمیره. حسرت امتحان دادن میخوری؟ اگه علاقه داری تو هم بخون برو دانشگاه هی بازم بخون و امتحان بده 😂😂😂
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8985 چرا نرفتی دانشگاه قبول نشدم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8985 چند سالته ۱۸ او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
آذرخشش عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 3730 الان چکار می کنی؟ چرا ادامه تحصیل ندادی؟ من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8985 خب که چی؟ 😂😂😂دانشگاه رفتن شوآف داره؟میرن یه جا درس میخونن و امتحان میدن. کسی که علاقه داره میره و ... اره حسرت امتحان دادن غرهای استاد شیطنت های کوچولم حسرت اینا همیشه به دلم می مونه او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8985 الان چکار می کنی؟ چرا ادامه تحصیل ندادی؟ هیچیراستش قبول نشدم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
nabatiiiiii عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 6864 ۱۸ خب اون دوستت چی میخونه مگهتو هم یه مدت بخون قبول میشی رشته مورد علاقت چیه؟ existing is exhausting
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8985 میگفتی به کلیه چپم اسکل زشت نبود😂😁 او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
bi_khial عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 4457 اره حسرت امتحان دادن غرهای استاد شیطنت های کوچولم حسرت اینا همیشه به دلم می مونه خب کنکور بده سال بعد برو دانشگاه. ولی به خاطر دوستت نرو. به خاطر علاقه ی خودت برو تاببینی خبری نیس.
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8985 خب اون دوستت چی میخونه مگهتو هم یه مدت بخون قبول میشی رشته مورد علاقت چیه؟ وکالتنمیدونم گفت میره علمی کاربردی او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت