2777
2789
عنوان

من خودم می کشم اخر

282 بازدید | 33 پست

همکلاسی دوران ابتداییم دیدم

برگشت گفت میری دانشگاه

نخواستم دروغ بگم بالاخره میفهمید

گفتم نه نمیرم

گفت زرنگ کلاس من میرم دانشگاه

میشه دعا کنید کن بمیرم حسود نیستم 

راستش بخواید واقعیت رو میگه 

زرنگ کلاس من بودم و اخرم این شد

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب که چی؟ 😂😂😂

دانشگاه رفتن شوآف داره؟

میرن یه جا درس میخونن و امتحان میدن. کسی که علاقه داره میره و کسی علاقه نداره نمیره. حسرت امتحان دادن میخوری؟ 

اگه علاقه داری تو هم بخون برو دانشگاه هی بازم بخون و امتحان بده 😂😂😂

چرا نرفتی دانشگاه

قبول نشدم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

الان چکار می کنی؟ چرا ادامه تحصیل ندادی؟

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
خب که چی؟ 😂😂😂دانشگاه رفتن شوآف داره؟میرن یه جا درس میخونن و امتحان میدن. کسی که علاقه داره میره و ...

اره حسرت امتحان دادن غرهای استاد شیطنت های کوچولم حسرت اینا همیشه به دلم می مونه

الان چکار می کنی؟ چرا ادامه تحصیل ندادی؟

هیچی

راستش قبول نشدم

میگفتی به کلیه چپم اسکل

زشت نبود😂😁

اره حسرت امتحان دادن غرهای استاد شیطنت های کوچولم حسرت اینا همیشه به دلم می مونه

خب کنکور بده سال بعد برو دانشگاه. ولی به خاطر دوستت نرو. به خاطر علاقه ی خودت برو تاببینی خبری نیس.

خب اون دوستت چی میخونه مگهتو هم یه مدت بخون قبول میشی رشته مورد علاقت چیه؟

وکالت

نمیدونم گفت میره علمی کاربردی