2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره اونی که گفته خودش چند سالشه

ولی به نظرم زشت نیست

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

یعنی وقتی میخواد به صورت جمع صداشون کنه میگه بچه هااا بیاید یا مفرد هم بهشون میگه بچه؟

گفت:مرا به یاد می آوری؟گفتم:از یادنرفته بودی که دوباره به یاد بیایی❤️🩹

نه بابا کجاش زشته

ما یه گروه درسی کشوری داریم ۴_۳هزار نفریم دختر و پسر سنای مختلف وقتی کسی سوالی داره از لفظ بچه ها استفاده میکنه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

نه بابا کجاش زشتهما یه گروه درسی کشوری داریم ۴_۳هزار نفریم دختر و پسر سنای مختلف وقتی کسی سوالی داره ...

عزيزم گفتم كه اين چيزي كه من دارم ميگم با گروه درسي فرق داره 

عزيزم گفتم كه اين چيزي كه من دارم ميگم با گروه درسي فرق داره

میدونم چی میگی

اینم اسمش گروه درسیه وگرنه صحبت درسی نیس همیشه بیشتر متفرقست

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626