2777
2789

تازه عقد‌کردم

همش میترسم و استرس اینو دارم شب یلدا هیچی نیارن برام

اگرم بالفرض نیارن مامان احمقم جنگ درست میکنه

لازمه چیزی از نامزدم بپرسم در این باره؟

لباس این مناسبتو ک شبش قراره بپوشم من باید بخرم؟

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

مگر قبل عقد در مورد مناسبت ها توافق نکردید ؟از دوتا فرهنگ مختلفید؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا منم نیوردن 

کلا این سمت از این رسم و رسومات نداریم 

فقط عید و این چیزا 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

اگه قراره بیان خونتون دست خالی که نمیان

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

به مامانت نگو احمق اگه رسمتونه خب حق داره ناراحت شه اره بپرس

به بهانه اینکه وقتی میخواین یلدایی بیارین برام چی بپوشم بگو بهش ببینم چی میگه

اگه چیزی نمیگم ب خاطر اینه تعلیق نشم 

اره بپرس منم چون اگه نمی‌آوردن مامانم کلی سرکوفت میزد 

قبلش هماهنگ کردم باهاش 

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بگو به مامانت ،خودم به نامزدم گفتم راحت بگیر من از این مراسمات چرت و پرت شما خوشم نمیاد،با نامزدتم هماهنگ کن

تو این گرونی و بدبختی مردم آخه این رسما چیه انگار بچه‌اید همیشه منتظر یه هدیه

به مامانت فحش نده ، خانواده شوهر و خود شوهر یک درصد ارزششو ندارن که به مادرت بگی احمق با شوهرت صحبت ...

چون احمقه

برو تاپیک قبلمو بخون نظرت برمیگرده

بگو به مامانت ،خودم به نامزدم گفتم راحت بگیر من از این مراسمات چرت و پرت شما خوشم نمیاد،با نامزدتم ه ...

چون رسمه

چون بعدا ک فامیل منو ببینن میگن شوهرت یلدا واست چیکا کرد