2777
2789

دوسدارم وارد رابطه شم و یا بصورت سنتی ازدواج کنم

اما خواستگار ندارم زیاد بخاطر اینکه منو کسی نمیشناسه 

چیکار کنم؟

ار لحاظ چهره هم اوکیم دانشجوم هستم ۱۸ سالمه

فکر میکنم زمان مناسب رسیده که رابطه سالم داشته باشم

ولی شانسم هرچی لات لوته میان سمتم 😑😂

در دانشگامون یه پسره خوب بود با ماشین افتاده بود دنبالم چهرش خوب بود ولی گفتم این اینجوری افتاده دنبالم دنبال ده تا دختر دیگم میفته ببینم کی بهش پا میده

محلش ندادم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو مسجد هر روز عضو بسیج شو 

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

سنی نداری که جای های که ادم حسابی ها میرن برو

نمیدونم واقعا کجا میرن  هی میگفتن خودتم بالا لولتو ببری بالا 

من اصلا بچه درسخون نبودم نمیخواستم برم دانشگاه اما تغییر کردم برای خودم کلی درسخوندم دانشگاه برم شانس بدم دانشگامم تک جنسیتیه

تا واست بگم بعد گفتم چند وقت دیگه برم رنگ مو یاد بگیرم تخصصی کار کنم دستم تو جیبم باشه 

جالبه رو سنت دختر عاقلی هستی من بودم میرفتم کتابخونه دانشکده پزشکی، مواظب باش پرستارا مختو نزنن

مرسی عزیزم چطور؟

😂🙂کتابخونه دانشکده پزشکی کجاس؟

اخه من دانشگام تک جنسیتیه😭😂

مرسی عزیزم چطور؟😂🙂کتابخونه دانشکده پزشکی کجاس؟اخه من دانشگام تک جنسیتیه😭😂

فرهنگیان؟

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

نمیدونم واقعا کجا میرن هی میگفتن خودتم بالا لولتو ببری بالا من اصلا بچه درسخون نبودم نمیخواستم برم ...

خب افرین درس بخون و کار کن برو نمایشگاه کتاب و کتاب خانه مثل سوارکاری یاد بگیر شنا انگلیسی رانندگی 

نه راستیتش علاقه ندارم به اینجور کارابنظرت کافه خوبه برم؟

نه خوب نیست کافه 

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات