2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست چطوری ادم حسابی بیاد سمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم واقعا کجا میرن هی میگفتن خودتم بالا لولتو ببری بالا من اصلا بچه درسخون نبودم نمیخواستم برم ...

پسرای نجیب و خانواده دار که اغلب موقعیت خوبی دارن و نسبتا مذهبی هستند تو مسجد مادر شون چند بار ببینه ممکنه خوشش بیاد ازت 

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

لامصب جایی به ذهنم نمیرسهولی کتابخونه پزشکی اوکی بود

دانشجو کار و پولش کجا بود بیاد زن بگیره ؟ 

تو اصن بگو دانشجو پزشکی باشه 

نهایتا چند سال علافت می‌کنه بعنوان دوست پسر 

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

عروسی خوبه یا روضه و اینا ولی عروسی دعوت نمیشیم زیاد بهش فکر میکنم

اره مثل داخل فاتحه هم دیدم که دختری رو دیدن ازش خوششون اومده اما برخی ها مثل غیر مستقیم بادختر حرف میزنن

مسجد محلمون جالب نیست برای دختر

ول کن ازدواج رو 

رو خودت کار کن 

رو عزت نفست رو فن بیانت 

رو مهارتهای ارتباطی خودت 

دوره ببین کتاب بخون 

چند سال دیگه میگی خداروشکر که تو این سن کم ازدواج نکردم 

تضمینی  وجود نداره بری بسیج و کتابخونه و همون جا همسر پیدا کنی 

خیلی خیلی از نیاز حیاتی داری به ازدواج آدم و حوا ثبت نام کن که من میگم اشتباهه