2777
2789

صمیمی ترین دوستم ،کسیه ک تقریبا درونگراس و فقط با من دوسته،درحدی که حتی ب هم پول میدیم یا خونه هم میریم و خانواده هامون همو میشناسن،یه ماه پیش عقد داداشش بود یه جشن بزرگ در حد عروسی گرفته بودن،قبلش من بهش گفتم منم دعوت کن دوس دارم بیام گفت باشه ولی بعدش دیگه هیچ خبری ازش نشد تا اینکه عقد تموم شد و من فکر کردم که خودمونی بوده دیگه چیزی نگفتم و بیخیال شدم،تا اینکه گفت بیا عکس و فیلمارو نشونت بدم دیدم پر از مهمونه و حتی یه دختره داشت وسط می‌رقصید گفتم این کیه؟گفت یکی از خواهر زاده های دوست داداشم😐و من اونجا دیگه ناراحت شدم ولی باز ب روش نیاوردم شماهم بودید ناراحت میشدین؟

یکی از دوستام میگه احتمالا چون جشن مختلط بوده گفته ممکنه بجای اون،تورو بپسندن یا تو توجهارو جلب کنی بنظرتون راست میگه؟

چند بار هم همین دوستم صمیمیم گفت فکر میکردم تو عقد داداشم برام خواستگار پیدا شه ولی نشد

چجوری روت شد گفتی دعوتت کنه همینجوری ارزشت کم میشه من عقد دوست صمیمیم  بود که خودش عقد من اومده بهش نگفتم دعوت کن خودش کرد

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

خب شما صمیمی نیستین پس😁

چرا خیلی هستم

تو که گفتی دعوتت کنه و نکرده صمیمی ای بعد ما نیستیم؟ بحث اینه آدم مواظب باشه ارزش خودشو نیاره پایین

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

من ۲۳ اون ۲۱

با دوستت سریعععععع قطع ارتباط کن چون آدم سمی و دورویی هست 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

چجوری روت شد گفتی دعوتت کنه همینجوری ارزشت کم میشه من عقد دوست صمیمیم بود که خودش عقد من اومده بهش ...

عزیزم پس صمیمی اون وسط حذف میشه، صمیمیت وقتی میاد که با طرف رودربایستی نداشته باشی همه چیتو بدونه و همه چیشو بدونی، معاشرت با دوستان رو با دوست صمیمی اشتباه نگیرین، پس بدونین دوست صمیمی ندارین چیز عجیبی نیس خود منم ندارم