2777
2789
عنوان

بیاید یه سوال راجب دوست صمیمیم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟

بله ظاهرا که

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

ما درحدی صمیمی هستیم که حتی باباش ب شوخی بهم میگه اسگول😐😂

برا همین بهت میگم مستقیم ازش بپرس ببین چرا دعوتت نکرد، تا جوابتم نگرفتی ول نکن، اینکه یبار بپرسی و متوجه بشی بهتر از اینه هزار بار فکرت درگیرش بشه.... حداقل شاید متوجه بشی که تو بودی که فکر میکردی صمیمی هستین اون باهات در این حد صمیمی نیست یا دلیلی داشته باشه قانع بشی، اینجور بهت بگم اتفاقا آدما دوست دارن اینجور جاها دوست صمیمیشون همراشون باشه بیشتر بترکونن خوش بگذرونن

حالا شاید خانوادش اوکی نبودن 

عقد هر چه قدر هم تجملاتی باشه با عروسی فرق داره و مهمونا خودمونی طورن

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

برا همین بهت میگم مستقیم ازش بپرس ببین چرا دعوتت نکرد، تا جوابتم نگرفتی ول نکن، اینکه یبار بپرسی و م ...

مرسی عزیزم 

ولی اگه دلیلش همینی باشه ک دوستم گفته ک اون هیچوقت نمیاد رک ب من بگه

خودمونی طور خواهرزاده دوستش و دعوت میکنه؟

نمیشه انتظار هم داشت عروسی داداشش بوده و انتخاب مهمونا احتمالا با داداشش 

اگه دنبال بهونه ای دوستیت رو تموم کنی بهونه خوبی نیست مخصوصا اگه دوستی تون عمیق باشه

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

عزیزم پس صمیمی اون وسط حذف میشه، صمیمیت وقتی میاد که با طرف رودربایستی نداشته باشی همه چیتو بدونه و ...

این که دوست صمیمی نداری دلیلی نمیشه بخوای به بقیه ثابت کنی اونا هم ندارن خودم میدونم زندگیم و دوستیام چجوریه نیازی نیست یکی از کف نی نی سایت بیاد به من بگه خداروشکر شخصیتم جوریه که واسه بقیه حریم قائل میشم

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

نمیشه انتظار هم داشت عروسی داداشش بوده و انتخاب مهمونا احتمالا با داداشش اگه دنبال بهونه ای دوستیت ر ...

دنبال بهونه نیستم اتفاقا همچین رفتاری از صمیمی ترین رفیقم ناراحتم کرده