2777
2789
عنوان

اونایی که بچه کوچیک دارین

122 بازدید | 28 پست

بازم قصد دارین بیارن یا همش تبلیغ فرزند آوری میکنین

چجوری وقت میکنین یه فیلم سینمایی نگاه کنین؟  

دلتون نمیخواد یه پیاده روی یا یه خرید راحت برید تا دیر وقت تو بازار بچرخین؟؟ 

یا کمبود خواب تاثیر بدی براتون نداشته؟؟ من 9 ماهه خواب ندارم، گاهی مامانم بچه رو میگیره من یه چرت میزنم، اینقدر عجله ای غذا خوردم دهنم همش میسوزه

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

میخوام بدونم با چندتا بچه قد و نیم قد چجوری میشه زندگی کرد

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه ۵ ساله یه دو ساله دارم 

دقیقا ۵ ساله هیچ شبی رو تا صبح نخوابیدم😂

فیلم زیاد میبینم کتابم زیاد میخونم 

۱۰ ۱۱ که میخوابن من تا دو سه بیدارم این تایم مختص خودمه 

از اونورم ۷ صبح بیدارن😂😮‍💨

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه داری اگه تنها باشی همینه بچه داری نیاز به یه همسر همراه داره

حداقل توی هفته دو‌روز رو ازاد باشی بری انرژی‌جمع کنی با دوستات باشی کافه بری ارایشگاه بری و...خلاصه جاهایی که دوس‌داری وگرنه تنهایی بله‌واقعا فرسودگی میاره

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه چیزی هم آسون بدست میاد تو زندگی که بچه داری آسون باشه .

معلومه سخته باید چند سال براش وقت بزاری تا بعد ثمر بده .

یه لیسانس ۴ سال خوابگاه و شب بیداری و التماس استاد و هزینه برای مدرک .

هر کاری زحمت داره ...

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

اره قصدش دارم دارم خودمو اماده میکنم فعلا 

خب اوایلشه اینطوریه بعدش درست میشه مثلا الان پسر من عاشق خریده با هم میریم خرید کیف میکنه 

یا فیلم رو خانوادگی نگاه میکنیم دور هم خوراکی میاریم دور هم میبینیم خب بزرگ بشه از شیر بگیریش خوابش هم درست میشه و میتونی راحت بخوابی شبا دو سال اوله که خیلی سخته 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بچه داری اگه تنها باشی همینه بچه داری نیاز به یه همسر همراه دارهحداقل توی هفته دو‌روز رو ازاد باشی ب ...

ولا من افسردگی گرفتم، هیچ کدوم از این چیزایی که گفتیو نرفتم

اره قصدش دارم دارم خودمو اماده میکنم فعلا خب اوایلشه اینطوریه بعدش درست میشه مثلا الان پسر من عاشق خ ...

مرسی از دلگرمیت، اخه میگن تازه راه بره باید بیشتر حواست بهش باشه

مگه چیزی هم آسون بدست میاد تو زندگی که بچه داری آسون باشه .معلومه سخته باید چند سال براش وقت بزاری ت ...

ولا من لیسانس زبان انگلیسی گرفتم با معدل بالا اینقدر شب بیداری نداشت، به درس خیلی علاقه دارم، یه جور تفریح بود برام

مرسی از دلگرمیت، اخه میگن تازه راه بره باید بیشتر حواست بهش باشه

خب راهش این نیست که مدام حواست بهش باشه راه بیفته فقط کافیه چیزای خطرناک یه مدت جمع کنی که اسیب نبینه اینجوری خودتم راحت به کارات میرسی بچه هم بازی میکنه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ولا من افسردگی گرفتم، هیچ کدوم از این چیزایی که گفتیو نرفتم

با همسرت صحبت کن بهش بگو‌نیاز داری تو هم به خلوت کردن

از هفته ای چند ساعت شروع‌کن کم کم بکنش حداقل یک روز هفته

اگه هم بچه ات به یه سنی رسید بذارش مهد

یا یه روزایی بذارش پیش مامانت یا مادرشوهرت برو‌بیرون یه چرخی بزن برا خودقطعاااا یه‌مادر نیاز داره به اینکه به نیازهای خودشم برسه برااینکه‌بتونه به نحو احسن مادری کنه اونوقته که این انرژی که میگیره رو چندیننن برابر میده به به زندگیش و بچه و‌شوهرش یعنی به نفع خانوادس اتفاقا

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سختی ک خیلی دارع اما من از فیلم دیدن نمیتونم غافل بشم یکی از تفریحاتمه حتی بیشتر از سفر و خرید کردن من سه تا دارم دردسرش زیاده باید خیلی برنامه ریزی منظمی داشته باشه تا هم به خودت هم به خونه هم به علاقه و تربیت بچه ها هم به شوهرت هم به درسو مشق بچه ها برسی 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

یه ۵ ساله یه دو ساله دارم دقیقا ۵ ساله هیچ شبی رو تا صبح نخوابیدم😂فیلم زیاد میبینم کتابم زیاد میخون ...

من از کم خوابی بدم میاد، اون تایم بدن خودشو ترمیم میکنه بهتره خودتم بخوابی، توی دراز مدت چشمت ضعیف میشه، موهات میریزه فشار خونت میره بالا 

من از کم خوابی بدم میاد، اون تایم بدن خودشو ترمیم میکنه بهتره خودتم بخوابی، توی دراز مدت چشمت ضعیف م ...

نمیتونم دلم نمیاد اون تایمم از دست بدم هیچ تایم خالی ندارم تو غربتم حتی یه هفته درمیون همسرمم نیست 

همون چند ساعت اخر شبو دارم فقط 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴