2777
2789

بچه ها خواهرم و‌خواهر شوهرش باهم زایمان میکنن بچه هاشون یه هفته بینشونه 

داستان از اینجایی شروع میشه بچه خواهرم چهار کیلو بدنیا میاد ماشالله و بچه خواهرشوهرش فک کنم دو کیلو و نیم تقریبا 

از دقیقه اولی که خانواده شوهرش وزن بچه خواهرمو میفهمن هی گفتن خاک تو سر مرضیه که تو بارداری غذا نخورد بچش الان ریزه ولی این بچه رو ببینید شبیه پهلوون شده 

دقیقا من خودم دو‌روز پیش خواهرم بودم که مادرشوهرش و خواهرشوهرش بیشتر از پنجاه بار در روز میگفتن وزن این رو ببین وزن اون رو ببین این پهلوونه و‌مادرشوهرش هی غصه میخورد به دخترش میگف غذا نخوردی بچت این شد و ....

گذشت تا اینا هر روز میومدن و دقیقااا همین حرفارو میزدن با یه حالت حسرت 

خواهرمم تازه رایمان کرده و حساس به شوهرش میگه خواهشا تذکر بده از بس به بچم گفتن پهلوون و مقایسش کردن بچم کم شیر شده 

اینم میره به مادرش اینا میگه هر بچه یه وزنیه این حرفا چیه میزنید اونام گفتن مگه ما حسودیم و‌جنگ شده 

بنظرتون خواهرم حق نداشته؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله حق داشته خواهرت .

چه مادر شوهر کم عقلی بوده که دوتا نوه شو مقایسه کرده

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

کاش میشد زائو و بچه ش رو دو سه ماه کسی نبینه کلا تو آرامش و سکوت باشن ، هرکی میاد یه حرفی یه دخالتی یه امر و دستوری

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

مادرشوهر منم عروس خواهرش زاییده بود ۴ کیلو ۲۰۰ میگفت ماشالله و فلان

بعد بچه من سه و خورده ای بود چشاشو گرد می کرد می گفت من هیچ کدوم از چه هام انقدر درشت نبودن یه ماشالله نگفت

شاید فکر کردن اینجوری خوشحال میشه چون حرفشون اشتباهه.

انشالله همیشه سالم و قوی باشن ولی در کل دو و نیم کیلو نرمالتر و سالمتره و احتمال اضافه وزن پیدا کردنش در آینده کمتر‌

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یعنی به وزن بچه هم حسادت میکنن ؟امان از خانواده ی شوهر 

من جاریم و خواهر شوهرم همزمان باردار بودن جاریم خانه دار هست و بشدددددت بدویار طفلک 

خواهر شوهرم شاغل هست و ویار نداشت خیلی کم بود ویارش 

مادر شوهرم می‌نشست و بلند میشد می‌گفت دختر من با اینکه شاغله اصلا ویار نداره پس چرا عروسم که خانه داره باید ویار داشته باشه و همش در حال استراحت باشه ؟😆😆😆