2777
2789
عنوان

جنگ خواهرم و‌خانواده شوهرش سر بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 24 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا یه تذکر کوچیک بده کافیه

وای واقعا خاک تو سر مادرشوهرش 

با این سن نمیدونه این‌چیزا ژنتیکیه و زیاد به خوردن ربط نداره

من کل حاملگی در حالا خوردن بودم بچم ۲۷۰۰ شد

دخترخاله ام کل بارداری یه وعده درست نخورد از ویار بچه اش ۳۵۰۰

همه گفتن حق با خاهرته ولی من فکر میکنم از حسودی نگفتنفقط دوست داشتن اونم وزنش،بالاتر باشهیه جورایی ت ...

خب یبار بگن دوبار بگن نه با اه و‌حسرت 

بعدم یه ماشالله نگن اتفاقا مشخصه حسادته 

کاش میشد زائو و بچه ش رو دو سه ماه کسی نبینه کلا تو آرامش و سکوت باشن ، هرکی میاد یه حرفی یه دخالتی ...

بله  حق گفتی.فکر کن من تازه از بیمارستان اومدم همه اومدن خانوادگی ملاقاتم ۳۰نفر با مرداشون بعد من اصلا نمیتونم بشینم معذب .بچه شیر میخواد یعنی آب شدم..هوا گرم لباس پوشیدم .نشستن دارن هر کدوم یه چیزی میگن راجب چهره بچه .وزن بچه بعد مادرمم باید به مهمونا خدمات بده میوه چای شیرینی.هنوزم بعد سه سال دارن بچه منو با بچه جاریم تو قیافه و وزن مقایسه میکنن .تصور کن خودشونو خیلی با فرهنگم میدونن

بله حق گفتی.فکر کن من تازه از بیمارستان اومدم همه اومدن خانوادگی ملاقاتم ۳۰نفر با مرداشون بعد من اص ...

۹۹ درصد همینن و جالبه بنظر خودشون چیزی نگفتن و منظوری نداشتن خاک تو سرشون که اکثر مادرا رو افسرده کردن با حرفا و کاراشون

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....