2821
2789
عنوان

خانوما میشه بیاین حالم بده یکم

121 بازدید | 25 پست

خانوما داستان من داستانیه برا خودش

شوهر کردم از دست تعصب بیش از حد خانوادم و بی پولیشون راحت بشم ولی دیدم شوهرم خیلی بدتر و بی درک تر از خانوادمه اونبار صبرم به آخر رسید بچمو برداشتم و ماشین گرفتم اومدم خونه خانوادم ولی دعوای آنچنانی هم نکردیم باهم الان میگه رفتنت دست خودت بود ولی برگشتنت نه و نمیخواد برگردم از یک ور خانوادم بدجور بی پولن که من الان دو روزه خونشونم هیچی نخوردم هیچی برای خوردن هم ندارن ببخشید اینجا میگم ولی جایی نیست حرفامو بزنم😞💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا قهر میکنید میرید خونه ی مادر پدر خودتون. برید خونه مادرشوهر پدرشوهرتون اوار شید هم به خانوادتون فشار نمیاد هم خانوادش زودتر دست بکار میشن مشکلتونو حل میکنن😂😂هم اون پفیوز بعد ۴ روز نمیگه کجا بودی یا اجازه ی کی 

اخیی خیلی ناراحت شدمفدا سرت اگه اینقدر بی درکه میتونی یه زندگی مستقل داشته باشی و یه شغل پیدا کنی

خانوادم بدجور تعصب دارن عمرا بزارن کار کنم و هرچی میاد سر من از دست خانوادمه

نمی اره از یک ور بچه کوچیک دارم نمیتونم😔💔

به نظرم برگرد زندگیتو درست کن. یه صوتی هست دانلود کن شوهرتو بگیر تو دستت باتلاش درستش کن. توگوگل بزن دانلود صوت کلید مرد حبشی. چندتا صوت پونزده دقیقه ایه رایگانه زندگیتو ازنو بساز

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

شوهرم میگه ازت حالم بهم میخوره نمیخوام برگردی

چراازت بدش میاد؟ اگه تو دوسش داری اطلاعاتتومیتونی ببری بالاو عاشقش کنی

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

[QUOTE=403043458]خانوادم بدجور تعصب دارن عمرا بزارن کار کنم و هرچی میاد سر من از دست خانوادمه[/QUOTاخه درست نیست برای شما تصمیم بگیرن 

الان دیگه خودتون یه فرد مستقل هستید 

و صحبت کنید که باید پول در بیارید تا زندگی رو اداره کنید و بچتون رو بزرگ کنید

اگه هم نشد میتونین آنلاین یا تو خونه کار کنید 

مثلا تایپیست شدن خیلیییی پول توشه 

به طور مثال برای ویرایش ساعتی ۸۰۰تومن

پناه بر تو که بی واژه مرا میشنوی✨🌱🎀

2825
2823
2791
2779
2792