2777
2789
عنوان

خیلی سخته عصبی شدم

489 بازدید | 42 پست

دوساله ازدواج کردم همسرم بخاطرخیانت زنش جداشده وپسر11ساله داره.شوهرم فوت شده بودکه بااین آقاازدواج کردم .همسرسابقش شبانه روز به همسرم تایکسال اول زنگ میزدومیومدمحل کارش که منوبرگردون.کلی دعواداشتم باشوهرم که چراتلفناشوجواب میده الانم باردارم خیلی اذیتم. مدام حرص میخورم چیکارکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الانم باهاش رابطه داره؟؟؟

نه یه مدته که موقع تحویل بچه خودم میرم امازنه میگه نه من بایدازباباش تحویل بگیرم.هروقتم به پسرم زنگ میزنه کلی نازمیکنه ومیگه به بابات سلام برسون.جدیدارفته محل کار همسرم گفته توبامن خوب نزدیکی نکردی که من رفتم باکسی دیگه. من خیلی داغم توبایدهوای منوداشته باشی. به شوهرم میگم چرانزدی تودهنش میگه ولش کن آون برام مرده

یه بار اگر با جدیت تمام و آبروشو ببره بگه من زن دارم بفرمایید گمشید خودش میفهمه.

منم ازاین حرص میخورم شوهرم خیلی تومخمه.خیلی باهاش خوب برخوردمیکنه میگه بخاطربچم. واقعاداغون شدم 

چه بیشخصیته😞 زنگ بزن بهش بشورش والا

آخرین بارتلفنوازپسرم گرفتم بهش فحش دادم گفتم دیگه زنگ نزن بهش فحش بددادم. صداموضبط کرده میگه بخاطرفحشت میخوام شکایت کنم ازت بگم میخوام باپسرم حرف بزنم این به من فحش میده.خیلی سیاست مداره.پسرم میگه مامان حرص نخورمن اونومیشناسم آگه منوبابارودوس داشت ولمون نمیکردمن15سالم بشه دیگه نمیرم

نه یه مدته که موقع تحویل بچه خودم میرم امازنه میگه نه من بایدازباباش تحویل بگیرم.هروقتم به پسرم زنگ ...

چه زن بی حیایی 

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢