2777
2789
عنوان

خیلی سخته عصبی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو زن ناحسابی تو اون موقع که زنش بودی خیانت کردی حالا عزیز شده؟

کاروجان الان رفته دیده هیچکی تحویلش نمیگیره پشیمون شده زندگیشوول کرده تازه همین الان هم بااینواونه امارشوبه شوهرم میدن امامن این وسط کم آوردم خیلی اذیتم.تموم عکساش خونه مادرشوهرم خواهرشوهرم هست کلافه شدم همه چی دست به دست هم داده اعصابموبهم بریزه

کاروجان الان رفته دیده هیچکی تحویلش نمیگیره پشیمون شده زندگیشوول کرده تازه همین الان هم بااینواونه ا ...

عزیزم توکل بر خدا کن خدالعنت کنه همجین زنهایی رو الانم حامله ایی حساس تر شدی و عصببی

یعنی چی چرا اونا عکسای تحفه خانمو نگه داشتن

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢
عزیزم توکل بر خدا کن خدالعنت کنه همجین زنهایی رو الانم حامله ایی حساس تر شدی و عصببی یعنی چی چرا او ...

میگن عکسامون دسته جمعی نمیتونیم بندازیم بره میگم لااقل جلومن نیارین میگن حواسمون نبود.یه وقتایی ازقصدمنوبااسم آون صدامیزنن. واقعاازهرطرف تحت فشارم

میگن عکسامون دسته جمعی نمیتونیم بندازیم بره میگم لااقل جلومن نیارین میگن حواسمون نبود.یه وقتایی ازقص ...

این اسم صدا کردن و درک میکنم یکی از فامیل هامون زنش رفت یکی دیگ گرفت الان ب این زن دومی گاهی با اسم اولی صداش میکنن اونم بهم میریزه ولی نشون نمیده

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
این اسم صدا کردن و درک میکنم یکی از فامیل هامون زنش رفت یکی دیگ گرفت الان ب این زن دومی گاهی با اسم ...

خیلی سخته بجای اینکه بگن نومونو داره بزرگ میکنه باجون و دل هواشوداشته باشیم اوناهم زخمی میشن روزخمام

میگن عکسامون دسته جمعی نمیتونیم بندازیم بره میگم لااقل جلومن نیارین میگن حواسمون نبود.یه وقتایی ازقص ...

شوهر منم ی زن عمو داشت از اولش مادرشوهرم میگفت شبیه مهرنوشی خلاصه زنه شوهرشو ول کرد و بعدشم مرد ولی هر از چندی به منم‌میگن مهرنوش البته غیر عمد محلشون نده میخوان اذیتت کنن چندوقت دیکه بچه دنیا میاد سرگرمش میشی اینا واست بی ارزش میشن

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢