2777
2789
الهی از هر غم و غصه ای که اذیتت میکنه رها بشیالهی خدا برات بسازه طوری که هیچکس نتونه خراب کنهالهی به ...

یعنی میشه.... آنقدر از روی دلشکستگی گریه می کنم چشمام ورم میکنه.... 😭 😔 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا بزرگه هرچی ازش میخوای انشالله هزار برابرشو بهت بده عزیزم

خدا ازدهنتون بشنوه.... خیلی دلشکسته ام (با گریه می نویسم.... 😭 😔) 

یعنی میشه.... آنقدر از روی دلشکستگی گریه می کنم چشمام ورم میکنه.... 😭 😔

من درکت میکنم

فقط به خدا اعتماد کن و در مسیر باش🫂

🇵🇸🇮🇷🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید

برات حمد میخونم برا منم دعا کن شوهرم بیاد دنبال من و بچم برا اشتی خیلی مغروره فک نکنم بیاد

من هم براتون صلوات و حمد خوندم 🤲📿 انشالله که میاد

برات حمد میخونم الهی خدا نشونه شو برات بفرسته و تو هم بتونی باور کنی

الهی آمین 🤲📿 الهی خیر دو دنیا ببنید...🤲📿

(گریه امانم نمیده..... 😭 😔)

گفتید... من هم گریه امانم نمیده.... 😭 😔

دلم حرم میخواد برم یه گوشه بشینم زارزار به حالم گریه کنم دلم ارامش میخواد.دلم یه بغل میخواد که زیر گوشم بگه غصتع نخور هرچی باشه من کنارتم اما صد حیف که تنهام 

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

الهی آمین 🤲📿 الهی خیر دو دنیا ببنید...🤲📿(گریه امانم نمیده..... 😭 😔)

عزیزم اشکای قشنگت رو پاک کن حواست رو پرت کن 

برگه بگیر حست و آرزوهاتو بنویس دیگه فکر و خیال نکن 

🇵🇸🇮🇷🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید

دلم حرم میخواد برم یه گوشه بشینم زارزار به حالم گریه کنم دلم ارامش میخواد.دلم یه بغل میخواد که زیر گ ...

شده روزها می گذره حتی یه نفر رو ندارم باهاش صحبت کنم بعد مادرم به شدت تنها شدم..... 😭 😔 

شده روزها می گذره حتی یه نفر رو ندارم باهاش صحبت کنم بعد مادرم به شدت تنها شدم..... 😭 😔

قربون دلت برم.بیا با من حرف بزن 

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.