می خوام دوباره شروع کنم درس بخونم نیاز به انگیزه دارم اولین انگیزه رو آقامون داد گفت فقط زمانی میزارم درس بخونی که رتبه عالی بیاری
بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
هزار کیلو انگیزه از طرف من :) من با یه بچه ی شیطون درس میخونم خیلی هم خوب تا الان از پسش بر اومدم&nb ...
آفرین به شما
عزیزم میشه یکم از خودت بگی زچه ات چند سالشه کدوم مقطعی کارشناسی ارشد ؟
26 سالمه برای ارشد میخوام بخونم یکی از زیر شاخه های هنر حالا عکاسی یا گرافیک هر کدوم که قبول بشم
عزیزم میشه یکم از خودت بگی بچه ات چند سالشه کدوم مقطعی کارشناسی ارشد ؟
پسرم الان چهار سال و نیمست ، من باردار هم بودم سر کلاس درس نشستم . شیر خودمم میخورد تا یکسال ، چهار سال دیگه دکتر چشم میشم . کلا هر چی یادم میاد توی زندگیم داشتم درس میخوندم
منم متاهلم درس هم میخونم یعالمه هم از طرف همسرم حمایت شدم بعدا فهمیدم ملت حسودیشونم کرده رفتم ...