2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید انگیزه بدید...

517 بازدید | 60 پست

می خوام دوباره شروع کنم درس بخونم نیاز به انگیزه دارم
اولین انگیزه رو آقامون داد گفت فقط زمانی میزارم درس بخونی که رتبه عالی بیاری  

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو میتونی هیچوقت دیرررررر نیست

مرسی عزیزم

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
هزار کیلو انگیزه از طرف من :) من با یه بچه ی شیطون درس میخونم خیلی هم خوب تا الان از پسش بر اومدم&nb ...

آفرین به شما

هزار کیلو انگیزه از طرف من :) من با یه بچه ی شیطون درس میخونم خیلی هم خوب تا الان از پسش بر اومدم&nb ...

عزیزم میشه یکم از خودت بگی 

بچه ات چند سالشه کدوم مقطعی کارشناسی ارشد ؟

میخوام اسممو عوض کنم نمیشه  🤨

من با دو تا بچه تا یک ماه دیگه دفاع دکترا دارم💪💪💪💪😊😊😊😊😊ولی همسرم خیلی کمک کرد😊😊😊

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
عزیزم میشه یکم از خودت بگی  زچه ات چند سالشه کدوم مقطعی کارشناسی ارشد ؟

26 سالمه برای ارشد میخوام بخونم یکی از زیر شاخه های هنر حالا عکاسی یا گرافیک هر کدوم که قبول بشم

به‌به چه آقایی همون شوهرت انگیزه‌س انگیزه دادن مارومیخای چیکار

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.
عزیزم میشه یکم از خودت بگی  بچه ات چند سالشه کدوم مقطعی کارشناسی ارشد ؟

پسرم الان چهار سال و نیمست ، من باردار هم بودم سر کلاس درس نشستم . شیر خودمم میخورد تا یکسال ،  چهار سال دیگه دکتر چشم میشم .  کلا هر چی یادم میاد توی زندگیم داشتم درس میخوندم   

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
منم متاهلم درس هم میخونم یعالمه هم از طرف همسرم حمایت شدم  بعدا فهمیدم ملت حسودیشونم کرده رفتم ...