2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید انگیزه بدید...

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 60 پست
آفرین به همچین همسرانی

ممنون. واقعا. به هر حال زندگی با یک خانوم دانشجو سخته ولی خداییش تو این 13 سال خم به ابرو نیاورده. خدا خیرش بده. حاصل تربیت مادر شوهر بسیار خوبمه

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خوش حال میشم واقعا  میفهمم خانوم ها درس میخونن  بسیار عالی همیشه موفق باشید

سلامت باشید شما هم همینطور

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
پسرم الان چهار سال و نیمست ، من باردار هم بودم سر کلاس درس نشستم . شیر خودمم میخورد تا یکسال ،   ...

آفرین باعث افتخاری. از بس این چند روز تاپیک خیانت خوندم میخواستم از این سایت فرار کنم. الان شما خودت انگیزه ای عزیزم   

خیلی عالییییییییییی  همیشه موفق باشییییییییی

ممنون گلم

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
خیلی بدجنس هست یک روز از تولدم گذشت کردش ۳۲    

اره خیلی نامردن 😂😂😂😂 ولی ۳۲ سنی نیست که آدم ناراحت بشه چون تا چند سال بعدش هم دوران اوج آدمه 

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
واااای..چقدر خوبین شما و البته همسراتون من دو ترمم مونده بود لیسانس بگیرم به خاطر بچه ول کردم😢😢😢

مث منی منم یه ترمم نمیشد همش ۶واحدم مونده بود اونم همش عملی بود باردارشدم نذاش برم پاسشون کنم آخ ویارشدیدی داشتم دوماه ک کلا خوابیدم الآنم‌ک بضی وختا میگ حالا وخ زیاده میری بضی وختام میگه میخای بخونی چیکار واقعا ک عجب انگیزه‌ایه برام این شوهر حسود

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.
آفرین باعث افتخاری. از بس این چند روز تاپیک خیانت خوندم میخواستم از این سایت فرار کنم. الان شما خودت ...

قربونت برم گیلمور جان ، مرسی از محبتت  

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران .