2777
2789

من عقدم و قبل اینکه اصلا با همسرم آشنا شم چون دو سه سال دوست بودیم و ازدواج کنیم یعنی اونموقع اصلا همسرمم نمیشناختم،با یه آقایی یه یکی دو هفته در ارتباط بودم تلفنی که البته با اصرار خیلی زیاد از سمتشون و کلا فقط یبار دیدمش اینم خونه مادربزرگم بودم منو رسوند خونه خودمون و فقط چند کلمه صحبت کردیم و بنظرم آدم مناسبی نیومد و دنبال رابطه درست و حسابی نبود و دیگه کلا ارتباطمو قطع کردم کلا شاید کمتر از دو هفته بود،الان که ازدواج کردم متوجه شدم یکی از دوستای همسرمه یعنی فالو دارن همدیگرو حالا صمیمی نیستن که برن و بیان ولی میشناسن همو،الان من حس بدی دارم بنظرتون اینجوری من آدم بدیم؟من عاشق همسرم و زندگیمم و اصلا جز همسرم چشمم کسی رو نمیبینه،یعنی بقیه دخترا قبل ازدواج هیچ آشنایی دیگه ای نداشتن؟بنظرتون بگم به همسرم؟حس بدی که دارم بنظرتون معقوله؟واقعا کار بدی میکنم؟

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کاریه دردسر درست کنی برای چیزی که اصلا جدی و مهم نبوده

می ترسی خودش بفهمه و فکرای ناحور کنه؟

اما تو که ارتباط خاصی با اون آدم نداشتی

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
نه هیچی‌ نگید به همسرتون از همین الآن بذر شک رو تو‌ دل همسرتون‌ نکارید

حس بدی دارم واقعا بنظرتون الان اون آقا میشینه تعریف میکنه یا به بقیه میگه من با زن فلانی دوست بودم؟آخه واقعا اصلا رابطه خاصی نبود متوجه شدم اصلا دنبال چیزه دیگس و تمومش کردم

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻