2777
2789
عنوان

به همسرم بگم همچین ارتباطی قبلا بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 72 پست
عزیزم چندتا پست بالاتر بهت گفتم که خودم چیکار کردم من چون میدونستم شوهرم دوستم داره و خیلی بهم اعتما ...

البته رابطه من با اون آقا خیلی جدی هم شده بود به خاطر همین گفتم، اما در مورد شما فکر نمی‌کنم لازم با‌شه بگی چون رابطه جدی باهم نداشتید

اونکه میدونم نمیاد بگه اصلا چیزی نبوده که بگه،مثلا چی بگه آخه!صمیمیم نیستن اصلا که رفت و آمدی باشه،ش ...

پس رها کن این افکار منفیو . انقدرم انرژی منفی به جون خودت نریز 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه ابدا حرفی نزن من این مسائل را ازمشاوره های ازدواج پرسیدم ....اون اقا هم حرفی نمیزنه بیخود به دلت ...

بنظرتون حس بدی باید به خودم داشته باشم؟این خیانته؟

پشت من خدا بوده همیشه ...

پس رها کن این افکار منفیو . انقدرم انرژی منفی به جون خودت نریز

انگار مثلا حس بدی یه خودم دارما که حالا پسره به ریشمون میخنده یا انگار خیانت کردم🤦🏻‍♀️نابود شدم از فکر

انگار مثلا حس بدی یه خودم دارما که حالا پسره به ریشمون میخنده یا انگار خیانت کردم🤦🏻‍♀️نابود شدم از ...

ای بابا وسواس فکری میگیریا . یکم منطقی باش خودتو نده دست فکرای بیهوده

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بنظرتون حس بدی باید به خودم داشته باشم؟این خیانته؟

نه اصلا شما مجرد بودی و حق داشتی برای زندگیت انتخاب کنی وخداروشکر ایشون جزو انتخابهاتون نبودن .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خوب همین به نظرم کافیه دیگه بهش فکر نکن و چبزی نگو

اسمی هم نیاوردما،یعنی نمیدونه طرف کیه ولی خب من ۲۵ سالگی باهاش آشنا شدم ،همون اوایل بهش گفتم هر کسی گذشته ای داره و مطمئنن تا ۲۵ سالگی صبر نکردم تو بیای ولی چیز خاصی تو زندگیم نبوده،گفت خاص یعنی چی؟گفتم یعنی جدی نبوده

نه اصلا شما مجرد بودی و حق داشتی برای زندگیت انتخاب کنی وخداروشکر ایشون جزو انتخابهاتون نبودن .

خداخیرت بده،حالم یکم بهتر شد انقد خودخوری کردم

چه کاریه دردسر درست کنی برای چیزی که اصلا جدی و مهم نبودهمی ترسی خودش بفهمه و فکرای ناحور کنه؟اما تو ...

نه خودش که مطمئنم نمیفهمه آخه اصلا ارتباطی نبوده که بخواد بفهمه،بیشتر انگار خودم حس بدی به خودم دارم چون طرفو میشناسه

برخوردشون چجوری بود؟

عزیزم بهت چندتا پست بالا کامل توضیح دادم

من که گفتم چون قضیه بین من و اون آقا خیلی جدی شده بود و چند ماه باهم رابطه داشتیم بعد چون دیدم همکار شوهرمه گذاشتم بعد از عقد بهش توضیح دادم، اونم اگه همکار شوهرم نبود من هیچوقت چیزی به شوهرم نمیگفتم 

شما هم چون رابطه جدی باهم نداشتین اصلا لازم‌ نیست چیزی بگی