2777
2789
عنوان

به همسرم بگم همچین ارتباطی قبلا بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 72 پست
چرااخه مگه خدای نکرده رابطه بدی داشتی یه اشنایی ساده بوده بعدم هیچ کس بی خطلانیست

نه خداشاهده فقط کمتر از دو هفته تلفنی بوده بعدم یبار فقط خونه مادربزرگم بودم اصرار داشت همو ببینیم و از اونجا زسوندم خونه،که همونجا از حرفاش متوجه شدم دنبال چیزه دیگه ایه و پیجش پره دختر بود و گفت تنها زندگی میکنه و منم حسم بهش بد شد،البته اصلا پیشنهاد بدی به من ندادن من خودم حس بدی گرفتم و کمتر از دو هفته ارتباط قطع شد و دیگه نه ایشون از اونوقت خبری گرفت نه من 

پشت من خدا بوده همیشه ...

هیچی نگواگه خدایی نکرده بعدا اتفاقی افتاد یا طرف چیزی گف ب شوهرت توضیح بده ک هیچی بینتون نبودهوگرنه ...

نه اصلا از اینکه همسرم بفهمه نمیترسم چون شده حتی به رودرروییشم اوکیم چون اصلا چیزی نبوده بیشتر به خودم حس بدی داشتم از این فکرا میکنم که حالا داره به ریش شوهرم میخنده میگه خبر نداره یکی دو هفته باهم حرف میزدیم😑😐حس بدی به خودم میگیرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از این فکرا میکنم که حالا داره به ریش شوهرم میخنده میگه خبر نداره یکی دو هفته باهم حرف میزدیم😑😐حس ...

نه اصلا از این فکرها نکن 

در کل قضیه رو فراموش کن 

کافیه چیزی بگی اونوقت همسرت بهت بدبین میشه، چرا بیخودی واسه خودت دردسر درست کنی

نه بابا این دوستی حساب نمیشهبعد رایطه ای که میشه بگی اصلا وجود مداشته تو ذهن شوهرت حک میشه وخیلی بزر ...

نمیدونم چرا یهو رفته بود تو مخم و حس بدی داشتم هی میگفتم نکنه خیانته نکنه یارو به ریش شوهرم بخنده بگه خبر نداره با زنش یکی دو هفته ای حرف میزدم😑بیشترم چون میشناختش حساس شدم

حس بدی دارم واقعا بنظرتون الان اون آقا میشینه تعریف میکنه یا به بقیه میگه من با زن فلانی دوست بودم؟آ ...

نه نگران نباشید 

ذکر یا علی زیاد بگید هیچ اتفاقی نمیفته 

خدا حافظ آبروتونه

« اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم » یا زهرا (س)
نه نگران نباشید ذکر یا علی زیاد بگید هیچ اتفاقی نمیفته خدا حافظ آبروتونه

نه اصلا از اینکه همسرم بفهمه نمیترسم چون شده حتی به رودرروییشم اوکیم چون اصلا چیزی نبوده بیشتر به خودم حس بدی داشتم از این فکرا میکنم که حالا داره به ریش شوهرم میخنده میگه خبر نداره یکی دو هفته باهم حرف میزدیم😑😐حس بدی به خودم داشتم بیشتر

یه حرف زدن  ساده رو که با کسی بودن حساب نمیکنن

مردم ده سال به کسی رابطه کامل داره وقتی ازش میپرسن میزنه زیرش بعد شما چیزی که وجود نداشته رو میخوای بزرگ کنی

ساده بازی درنیاریاااا

گول مهربونی و درک مردها اوایل ازدواج رو نخور غیر. این حتی مشکلات بقیه اعضا خانوادتم لازم نیست بگی

وای دختر چقد بدشانسی 😁😀چجوری آشنا درومدن اخه ولی عیب نداره اصلا به همسرت لزومی نداره چیزی بگی

دیگه اینجا کوچیکه اکثرا همو میشناسن پسرا هم دیدی😑🤣