2777
2789
عنوان

بارداری و خونریزی

98 بازدید | 16 پست

من هفته ۶بارداری هستم

دارم امپول پروزسترون مصرف میکنم

بدلیل ۳تا سقط دکتر بهم قرص آ اس آ و امپول انوکسپارین ۴۰۰۰داد وقتی قرص آ اس آ خوردم لکه بینی گرفتم ی روز بعدشم افتادم بخونریزی ک گفت این دوتا رو دیگ‌مصرف نکن

از دیشب یسره شده 

بند نمیاد و قهوه ای گاهی هم قرمزه 

خیلی میترسم نمیدونم چیکار کنم 

فقط خدارو دارم پناه ببرم اونم مثل اینک اصلا منو نمیبینه

کیا تجربه دارن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر برات سونو ننوشت؟منم اوایل بارداری خون دیدم آس آ رو گفت نخور تا قطع بشه ،انشالله نی نی سالمه ولی حتما پیگیر باش

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
دکتر برات سونو ننوشت؟منم اوایل بارداری خون دیدم آس آ رو گفت نخور تا قطع بشه ،انشالله نی نی سالمه ولی ...

گفت هفنه بعد سونو بده

شما پروزیترونم میزدی

بعد چندوقت قطع شد

گفت هفنه بعد سونو بدهشما پروزیترونم میزدیبعد چندوقت قطع شد

اره اوایل آمپول بعدش شیاف ،من صبح زود دیدم شبش قطع شد ،چون هفته ت کمه گفته هفته بعد برو من 12 هفته دیده بودم،چهار صب گریه میکردم برا من دوقلو بودن انشالله نی نی توام جاش محکمه برات دعا میکنم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
گف آ اس آ قطع کن

بازم تاپیک بزن اونایی که تجربه دارن راهنماییت کنن

من داشتم زایمان میکردم یه خانومه ۷ ماهه بود میگفت از اول خونریزی داشته اما بچش سالم و محکم سرجاشه

خواهرم هم تو هفته های اول کاملا خونریزی داشت یه دکتر گفت سقط میشه یه دکتر دیگه آمپول پروژسترون داد خوب شد.خودمم سر بچه اولم لکه بینی داشتم تو هفته پایین پروژسترون داد خوب شدم.نگران نباش به دکترت اعتماد کن.آخه چرا آ اس آ میخورین تو بارداری؟

آ اس آ قط کن ولی انوکسپارین باید مصرف کنیآمپول پروژسترون باشیاف ۴۰۰ بایداستفاده کنیالبته شماباید طبق ...

هروقت شباف میزنم خونریزیم بیشتر میشه

حتی میترسم برم حموم کنم