2777
2789
عنوان

این هزینه های زن با شوهره یا با خودش

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 41 پست
والاهمه توقع دارن الان که شرایط اقتصادی بده زن ها حرف مرد رو گوش بدن کل زندگیشون دست شوهره باشه ، کل ...

دقیقا متاسفانه تفکر یه عده زن نخود مغزه 

من که همه هزینه هام با همسرمه چون همه کار های خونه با منه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین اگه مشارکت در زندگی به بهبود اوضاع کمک می‌کنه بله ،ولی اگر برای مرد مبلغ قابل توجهی نیست نه

مشکل اینه من نمیدونم واقعا داره یا نداره 😑

چون شغلش ازاده ، کارمند نیست که بدونم درامدش چه قدره .

تو مغازه ش رفتم دیدم روزی ده پونزده میلیون دخل میزنه ، تو بازار خرابی چهار پنج تومنو دیگه دخل میزنه ، اجاره مغازه هم ماهی پونزده میده . 

خودش میگه ماهی چهل پنجاه تومن سود خالص در میاره ولی خب من تو زندگی چهل پنجاه تومن نمیبینم نمیدونم واقعا داره یا نداره ، دروغم زیاد میگه یا خیلی چیزا رو پنهان میکنه ، نمیدونم کودوم حرفشو باور کنم

دقیقا متاسفانه تفکر یه عده زن نخود مغزه من که همه هزینه هام با همسرمه چون همه کار های خونه با منه

کاملا کار خوبی میکنی 

من اخه ادمیم که هم دلم نمیاد و دلم میسوزه هم دلم واسه خودم میسوزه 

هم بهش اعتماد ندارم 

هم با خودم میگم اگه واقعا پول نداشته باشه چی پس درکش کنم 

هم دلم برا خودمم میسوزه و حس میکنم ارزشم بیشتر از این زندگیه و خودم ارزش خودم رو با قناعت پایین اوردم

کاری به این ندارم اینو که میگی ارزش زنی که خرج زیبایی و عمل میکنه بیشتر از کسیه که خرج این چیزا نمیک ...

من نگفتم کسی که خرج داره ارزشش بیشتره

اولین جمله من چی بود گفتم بستگی به درآمد و سبک زندگی شخص داره

یکی کم خرج مکنه عوضش بفکر چیزای مهمتره ماشین و خونه ی بهتر میخره

یکی هم هزار جور به خودش میرسه اما زندگیش داغونه

کاملا کار خوبی میکنی من اخه ادمیم که هم دلم نمیاد و دلم میسوزه هم دلم واسه خودم میسوزه هم بهش اعتماد ...

من بار ها دیدم زن های که سوختن و ساختن و درک کردن و الان که زندگیشون پیشرفت کرده آقاهه زیر سرش بلند شده

نمیگم خدایی نکرده شوهر شماهم این مدلی میشه ها نه 

ولی مرد باید وظیفه خودش رو انجام بده زن هم همینطور 

از قدیم گفتن هرکی دلش سوزه بعدا کونش سوزه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من نگفتم کسی که خرج داره ارزشش بیشترهاولین جمله من چی بود گفتم بستگی به درآمد و سبک زندگی شخص دارهیک ...

متوجه منظورت شدم ، همون دیگه یعنی اون پول دست زنه مدیریت میکنه که ایا باهاش طلا بخره یا خرج زیباییش و اینا کنه.

من میگم زنی هم که این خرج ها رو نداره ، باید پول این خرج ها بهش داده بشه حالا میخواد واسه خودش طلا پس انداز کنه یا خرج کارای دیگه کنه به خودش مربوطه نه اینکه بگیم اینکه اهل این کارا نیست پس ولش کن به پول نیاز نداره .

من بار ها دیدم زن های که سوختن و ساختن و درک کردن و الان که زندگیشون پیشرفت کرده آقاهه زیر سرش بلند ...

دقیقا من خیلی دل سوز و دل نازکم و به خاطر همین خیلی تو زندگیم ب*ا رفتم 😭😭 همه جا صد خودمو گذاشتم ولی هیچوقت صد دریافت نکردم .

چه تو محل کار چه تو درس چه تو رابطه همه جا زیادی مایه میذارم و بیش از حد تلاش میکنم .

و دقیقا به خاطر ب* ا رفتن های قبلیم و ناکام بودنم تو زندگیم الان سعی میکنم دیگه دلم نسوزه ولی انگار ته ذاتم همینه ، خاک بر سر و دلسوزم ته دل

دقیقا من خیلی دل سوز و دل نازکم و به خاطر همین خیلی تو زندگیم ب*ا رفتم 😭😭 همه جا صد خودمو گذاشتم و ...

اول رو خودت کار کن تا دلسوزیت رو به حد نرمال نرسونی فایده نداره

به مرد به چشم کیف پول نگاه میکنید؟

به مرد به چشم کیف پول نگاه نمیکنیم

اما چرا باید مجانی کارای مرد رو انجام بدیم و واسش زحمت بکشیم و تازه هیچ حق و حقوقی هم به جز یک هشتم اموال نداشته باشیم؟ مهریه رو هم که حذف کردن دل به خواهی کردن .

اگه زن ها که از مرد تامین بودن میخوان به نظرت دارن به مرد به چشم کیف پول نگاه میکنن پس مرد هم داره به زن به چشم خدمتکار و دستگاه تولید مثل و ابزار جنسی نگاه میکنه .

الان یه پرستار ساده که هیچ کاری نکنه فقط غذا بپزه و خونه رو تمیز کنه در همین حد باشه هم بهش غذا و جاخواب میدن علاوه بر اون پونزده تومن هم حقوق میدن 

به مرد به چشم کیف پول نگاه نمیکنیم اما چرا باید مجانی کارای مرد رو انجام بدیم و واسش زحمت بکشیم و ت ...

عزیزم دیدت کلا نسبت به زندگی مشترک اشتباه چرا فقط دنبال پول میگردی انقدر

اصلا وقتی خودت میبینی با درامد خودت میتونی اینکارا رو انجام بدی به نظرم دست دراز کردن پیش شوهر درست نیست تومگه سرکار نمیری که مستقل باشی؟ضمنا اون بچه ای که میگی برای توهم هست مرد باید منت سرت بزاره بهت بچه داده؟چرا خودتونو دستگاه تولید مثل میبینید که برای مرد بچه به دنیا میارید؟من اگه قبول میکنم بچه دار بشم بخاطر اینه که مادربودنو بچشم نه صرفا نیاز مردو برطرف کنم خودتون ارزش خودتونو پایین میارید بااین دید چرا ازدواج میکنید؟