2777
2789

تو خونه ای که تموم کارای خونه مثل اشپذی، نظافت ، خرید، اتوکردن لباسا و خونه تکونی رو خانم انجام میده و یه شغل کم درامد و نیمه وقت مثل معلم حق التدریس بودن هم داره ، هزینه ی خورد و خوراک خونه   رو همه رو آقا میده ، لباس هم در حد سالی دو سه دست واسه زنش و خودش میخره . سالی یک الی دو بار هم سفر میبره با هزینه ی آقا .

هزینه هایی مثل باشگاه رفتن خانم ، رنگ کردن و کراتین موها و  از این قبیل هزینه ها رو مرد باید بده یا همون خورد و خوراک و پوشاک و سفر  در قبال کارای خونه کافیه و اینا رو زن باید خودش بده؟

تعداد رای : 20
نظرسنجی
همون هزینه ها در قبال کارای خونه کافیه و اینا دیگه با خود زنه
5
25%
نه اینا هم با مرده
15
75%

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کار خونه هم انجام نده خانم باز با مرد هست البته آدم باید بر اساس جیب شوهرش توقع داشته باشه و اگه نداره خب نداره دیگه یعتی مردی که داره باید پولشو بده اگه ندلره با وجودی که داره تلاش می کنه بهتره آدم کمک کنه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

همه چیز بستگی به خودتون داره به درآمد مرد ، سبک زندگیت

خانمی ممکنه کل حقوقشون خرج خونه کنه ، خانمی هم همه رو پس انداز کنه 

در کل وظیفه ی مرد هست ، اما خرج زنی که ساده میپوشه و کم خرج با زنی که کلی فقط هزینه ی زیبایی و آرایشش میکنه یکی نیست

کار خونه هم انجام نده خانم باز با مرد هست البته آدم باید بر اساس جیب شوهرش توقع داشته باشه و اگه ندا ...

من بر اساس تلاش خودم تو زندگی توقع دارم 😂 چون میتونستم شغل پردرامد تر به جای معلم حق التدریس بودن برم اما شوهرم به خاطر تماموقت بودنش نذاشت .

خب نمیشه که همیشه همه چیو من کوتاه بیام . من توقع دارم هر چه قدر من واسه طرف مایه میذارم اونم همونقدر مایه بذاره .

اگه یه بار نداشته باشه مسئله ای نیست چون منم یه بار مریض میشم و نمیتونم کارای خونه رو انجام بدم . ولی اینکه همیشه نداشته باشه خب بهتر بود زن نگیره

طبق شرع و عرف کل هزینه های خانم برعهده مرده

حالا یه سریا دوست دارن کمک خرج همسرشون باشن وظیفشون نیست بازم

والا ما زنها همین یه حق رو داریم که خیلی مردا زیر بار نمیرن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من بر اساس تلاش خودم تو زندگی توقع دارم 😂 چون میتونستم شغل پردرامد تر به جای معلم حق التدریس بودن ب ...

خب عزیزم شما این نمرد رو انتخاب کردید و حتما شرایطشو دیده بورید . حتی اگه از اول پولدار بود و الان نیست باز اخلاق میگه آدم بمونه کنارش ولی باز اگه براتون قابل تحمل نیست مجبورید جدا بشید 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
همه چیز بستگی به خودتون داره به درآمد مرد ، سبک زندگیتخانمی ممکنه کل حقوقشون خرج خونه کنه ، خانمی هم ...

خب چرا باید خرج زن ساده پوش کم باشه؟

من یه دختر زیبام با چشمای درشت و مژه های بلند و پوست گندمی و موهای فر و گونه های برجسته و و لبای برجسته و چشم رنگی که نیاز به هیچ عملی ندارم و ارایش نمیکنم یا کم میکنم و ساده میگردم خب چرا نباید خرج من بشه ولی اونی که به همه جاش میرسه خرجش بشه ؟

چه تفاوتی بین زن ها وجود داره جفتشون خرج دارن چه زنی که خرج زیباییش بالاست چه زنی که نیازی به خرج زیبایی انچنانی نداره

خب عزیزم شما این نمرد رو انتخاب کردید و حتما شرایطشو دیده بورید . حتی اگه از اول پولدار بود و الان ن ...

اره دقیقا اون چیزی که انتخاب کردم بعد از ازدواج ۱۸۰ درجه متفاوت از آب در اومد .

اما خب وجدانم نمیذاره تنهاش بذارم 

ولی ته دلمم میدونم زن بساز و قانعی مثل من هیچوقت قدر استعدادها و تلاش هاش و زحمت هاش و زیباییش دونسته نمیشه .

حتی به اینم فکر کردم که اگه شوهره نامرد از اب در اومد فوقش کارتونخواب میشم . چون به خاطر فداکاری واسه این زندگی خیلی چیزا رو از دست دادم ، انگار دیگه زندگیمو دوس ندارم چون خیلی براش مایه گذاشتم

مرد دیگه گناه نکرده که با این اوضاع اقتصادی جامعه

خب زن هم گناه نکرده که شغل با درامد بیست میلیونی رو مجبوره ول کنه بره معلم حق التدریس بشه با درامد پنج میلیون 

وقتی شوهر مجبورش میکنه ، وقتی کل کارا میفته گردنش .

تازه هیچ حقی هم از اون زندگی نداره  زن چه گناهی کرده

طبق شرع و عرف کل هزینه های خانم برعهده مردهحالا یه سریا دوست دارن کمک خرج همسرشون باشن وظیفشون نیست ...

والا

همه توقع دارن الان که شرایط اقتصادی بده زن ها حرف مرد رو گوش بدن کل زندگیشون دست شوهره باشه ، کل زحمات شوهره به گردنه زنه باشه ولی خودشونم کار کنن خرج خودشونو بدن و هیچ توقعی از شوهره نداشته باشن