تو اصن میدونی مدرسه ی غیرانتفاعی چه قدر پول میده؟
ساعتی ۷۰ هزار تومن میده که در ماه میشه یه چی حدود ۵ ، ۶ میلیون تومن .
با ۵. ۶ میلیون تومن چه استقلالی چه کشکی 😂😂 من میتونم برم شرکت کار کنم از صبح تا شب و ماهی بیست تومن بگیرم تو رشته ی خودم مهندسی اما شوهرم نمیذاره . اینجوریم نبوده که از اول بگه .
از اول ما قرار گذاشتیم ، کارهای خونه نصف نصف ، خرج ها هم نصف نصف ، ولی اون کل کارای خونه رو انداخت گردن من و گفت حق نداری هر کاری که دلت میخواد بری ، فقط کارای نیمه وقت که در شانته حق داری بری مثل معلم حق التدریس .
کارخونه حق نداری بری کار کنی ، یا ازاد واسه خودت کار کن یا نیمه وقت کارهای باشخصیت .
وقتی از همه طرف منو محدود کرده وظیفشه خرج بده . وقتی من تمومه کاراشو میکنم برده ش که نیستم .
تازه الان کل ساختمونی هم که به نام مامانشه دارم دیواراشو رنگ میزنم بدون دستمزد ، درحالی که اگه میخواست یه نقاش ساختمون بیاره همین بیست تومن براش تموم میشد .
تو هنوز مجردی ، اینو میگی ، پس فردا شوهر کنی شوهره مجبورت کنه هم همه خرجا رو بدی هم کل کارای خونه رو انجام بدی کله ی شوهره رو میکنی .
فقط اینجا زورت به بقیه ی زنا رسیده که اخی بیچاره مردها ، چه قدر زن ها ظالم و پرتوقعن که همه ی کارهای مردها رو انجام میدن و خدمتکار ۲۴ ساعته ن و دستمزد هم میخوان وااای زن های پول پرست 😂