2777
2789
عنوان

این هزینه های زن با شوهره یا با خودش

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 41 پست
عزیزم دیدت کلا نسبت به زندگی مشترک اشتباه چرا فقط دنبال پول میگردی انقدر اصلا وقتی خودت میبینی با در ...

این تویی که ارزش زن رو پایین میاری 

که تو زندگی مشترک هم همه ی کارای مرد رو انجام بده هم نصف خرج ها رو بده 

من نگفتم این دیدگاهو دارم گفتم تویی که معتقدی زن ها دنبال پول مردان پس بنا به دیدگاه تو مردها هم دنبال یه برده ن که مجانی نوکریشونو کنه .

امثال شماها مردا رو پرو کردید و  با تحقیر کردن زنان خانه دار و بی ارزش شمردن کارهاشون ، مجبورشون میکنید در کنار توسری خور بودن همزمان کل خرج ها رو هم بدن

هرچیزی به اندازه اگه میدونین حیف میشین ازدواج نکنید نه اینکه من حیفم بااین زندگی کنم پس بزار از یه ط ...

تو اصن میدونی مدرسه ی غیرانتفاعی چه قدر پول میده؟

ساعتی ۷۰ هزار تومن میده که در ماه میشه یه چی حدود ۵ ، ۶ میلیون تومن .

با ۵. ۶ میلیون تومن چه استقلالی چه کشکی 😂😂 من میتونم برم شرکت کار کنم از صبح تا شب و ماهی بیست تومن بگیرم تو رشته ی خودم مهندسی اما شوهرم نمیذاره . اینجوریم نبوده که از اول بگه .

از اول ما قرار گذاشتیم ، کارهای خونه نصف نصف ، خرج ها هم نصف نصف ، ولی اون کل کارای خونه رو انداخت گردن من و گفت حق نداری هر کاری که دلت میخواد بری ، فقط کارای نیمه وقت که در شانته حق داری بری مثل معلم حق التدریس .

کارخونه حق نداری بری کار کنی ، یا ازاد واسه خودت کار کن یا نیمه وقت کارهای باشخصیت .

وقتی از همه طرف منو محدود کرده وظیفشه خرج بده . وقتی من تمومه کاراشو میکنم برده ش که نیستم .

تازه الان کل ساختمونی هم که به نام مامانشه دارم دیواراشو رنگ میزنم بدون دستمزد ، درحالی که اگه میخواست یه نقاش ساختمون بیاره همین بیست تومن براش تموم میشد .

تو هنوز مجردی ، اینو میگی ، پس فردا شوهر کنی شوهره مجبورت کنه هم همه خرجا رو بدی هم کل کارای خونه رو انجام بدی کله ی شوهره رو میکنی .

فقط اینجا زورت به بقیه ی زنا رسیده که اخی بیچاره مردها ، چه قدر زن ها ظالم و پرتوقعن که همه ی کارهای مردها رو انجام میدن و خدمتکار ۲۴ ساعته ن و دستمزد هم میخوان وااای زن های پول پرست 😂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچیزی به اندازه اگه میدونین حیف میشین ازدواج نکنید نه اینکه من حیفم بااین زندگی کنم پس بزار از یه ط ...

والا فعلا که اون منو بیچاره کرده 

یک میلیارد پیاده شدم واسه جهیزیه ، نه برام طلا گرفت نه عروسی.

منم اگه برگردم به قبل صد سال سیاه باهاش ازدواج نمیکنم اما الان که دیگه زندگی کردم هم با جدا شدن ازش کلی ضرر میکنم ، چون نه دیگه جهیزیه م به دردم میخوره و نه میتونم حاصل این چند سال عمری که تو زندگیم گذاشتم رو برداشت کنم .

البته ادم خائن و بدی نیست . اگه بود که دیگه قید همه ی زحماتمو 

میزدم و جدا میشدم فقط دروغگوعه .

اگه هزینه ی عاطفی و مالی و جانی واسه زندگیم نکرده بودم جدا میشدم .

مثل این میمونه یه کسب و کاری داشته باشی که هیچ سودی ازش در نمیاد فقط بخور و نمیره و کل تایم شبانه روزتم ازت گرفته و پیرت کرده اما چون اگه جمعش کنی سرمایه و زمانی که پاش گذاشتی نابود میشه ، دلت نمیاد در مغازتو ببندی .

ازدواجم همینه

والا فعلا که اون منو بیچاره کرده  یک میلیارد پیاده شدم واسه جهیزیه ، نه برام طلا گرفت نه عروسی ...

به نظرم شما خسته شدی از خوبیهای بی حواب حق داری اما گلم زندگی معامله نیست که انقدر به فکر پول باشی توش گفتی مهریه رو ال کردن بل کردن من اصلا مهریه ندارم برخلاف اصرار شوهرم 

چون فکر میکردم دارم روخودم قیمت میزارم البته این فکر منه مهریه حق زنه لطفا دلگیر نشن بقیه که چرااینطور میگم شرایط هرکسی فرق داره

به نظرم شما خسته شدی از خوبیهای بی حواب حق داری اما گلم زندگی معامله نیست که انقدر به فکر پول باشی ت ...

خب حقوق دیگه ت رو داری؟ 

من مهریه دارم  ولی هیچ حق و حقوقی نگرفتم

به نظرم شما خسته شدی از خوبیهای بی حواب حق داری اما گلم زندگی معامله نیست که انقدر به فکر پول باشی ت ...

میدونی چرا چون از یه جایی به بعد فهمیدم زندگی معامله ست اتفاقا 

اگه معامله نباشه میشه سواستفاده .

نا که حتما چرتکه بندازیم که اینقدر من کردم 

اینقدرم تو باید انجام بدی 

و همه چی ۵۰. ۵۰ 

ولی خب حداقل اگه من صد خودمو گذاشتم طرف مقابل دیگه هفتاد هشتاد خودشو باید بذاره وگرنه سواستفاده میشه

میدونی چرا چون از یه جایی به بعد فهمیدم زندگی معامله ست اتفاقا  اگه معامله نباشه میشه سواستفاد ...

ببین نا عادلانه است اگه من بخوام توروقضاوت کنم من تو زندگیت نیستم نمیدونم چطوریه نمیشناسم شوهرتو شاید تو چیزایی دیدی که حق داری هرکسی باتوجه به شرایط خودش نظر میده 

ببین نا عادلانه است اگه من بخوام توروقضاوت کنم من تو زندگیت نیستم نمیدونم چطوریه نمیشناسم شوهرتو شای ...

شوهرم اونقدرا هم ادم بدی نیست 

خب من قبل از شوهرمم چند تا دوس پسر تو دوره های مختلف  داشتم 

و شوهرم از همشون به نظرم بهتر بود .

البته من هم خیلی ادم حساس و دل نازکی هستم .

کلا روحیاتم لطیفه اما در عین حال کلی ریسک میکنم و این کارای ریسک دار خیلی بهم ضربه زده واسه همین نسبت به اینده ترسیدم ، و مشکل بی اعتمادی در عین حال دلسوزی هم دارم .